Смразяващ разказ на Надя Андреева, съпругата на Иво Андреев, който

...
Смразяващ разказ на Надя Андреева, съпругата на Иво Андреев, който
Коментари Харесай

Проговори вдовицата на убития до Женския пазар. Дъхът ви ще спре

Смразяващ роман на Надя Андреева, брачната половинка на Иво Андреев, който бе убит до Женския пазар. Тя се реши да проговори след убийството на психолога Иван Владимиров – Нав, защото случаите са доста сходни.

“Бях шокирана от това, че казусът е толкоз брутално еднакъв. Преживях всичко, което ми се случи в първите дни след убийството на мъжа ми. Този път без да съм шокирана. Беше извънредно мъчително и мъчно за мен, тъй като към този момент имах трезва визия ”, сподели Надя в студиото на “На Фокус с Лора Крумова ” по Нова тв.
-->
Иво Андреев бе разстрелян от някогашен боен на Женския пазар в столицата, а психолога Иван Владимиров-Нав – от някогашен служител на реда.

" Безсънието се върна, откакто гледах изявлението на Иван, в което той разяснява случая на Иво. За първи път от тези 3 месеца изпитвах яд. Знаех за стадиите на тъгата и се чудех за какво не изпитвам яд, само че в този момент се отприщи с цялата си мощ ", споделя тя.

По нейните думи, са подадени ужасно доста тъжби преди убийството, включително към няколко разнообразни институции. Говорено е с юристи и посредници, само че съседите са отказали да спомагат. " След като този човек един път ме атакува физически, бяхме с часове в Районното и получихме мнение, че не може да бъде формирано разследване. Кварталният в директен диалог с Иво го посъветва да си купи тийзър, който по време на убийството беше в джоба му ", споделя тя.

Надя описа за случай, в който упрекнатият в убийството - 62-годишният Константин  Дамов, е протегнал ръка на самата нея. По това време тя била бременна с второто си дете. “Аз бях в четвъртия месец. Този човек стартира да ни наскърбява. В момента, в който аз му споделих да спре да рита и да поговорим, той потегли към мен и замахна с пестник към корема ми. В този миг Иво го изрита с крайник, с цел да го отблъсне ”, споделя Надя.

Малко по-късно мъжът се връща и стартира да тропа по врата на фамилията.  “Иво ми сподели, че това е револвер и желае да ни убие ”, спомня си вдовицата.

Надя описа за деня, в който мъжът й е погубен. На територията на парцела на семейството има майстори, с тях е и Иво Андреев, дружно инсталират междинна врата. “Този човек живее в прилежаща постройка в нашия парцел. Дори не разделяме общи идеални елементи с него ”, изяснява Надя за Дамов, който живее в дребна постройка в съседство. “Майсторите пристигнаха, Иво слезе, беше с тях. Този човек е минал около тях, до момента в който инсталират вратата, и е получил ключ. Подминава ги, взима оръжието си, връща се и стреля ”, описа брачната половинка на убития.

“Чух изстрелите. Казах си, че това е звук от слагането на вратата, само че към този момент бях по стълбите ”, добавя тя.Надя твърди, че е Дамов изпозлва висчките си куркуми - 7 на брой. Повечето от тях отиват в корема и главата на Иво Андреев. “Слязох по стълбите, видях Иво - целия в кръв, лежеше, беше в безсъзнание, само че дишаше ”, описа още дамата. Тогава Константин Дамов я заплашва, като декларира, че тя “е идната ”.

Линейката идва след 14 минути. “Иво спря да диша малко преди колата за спешна помощ да пристигна. Вътре в себе си продължавах да тая голяма вяра той да е жив. Медиците го взеха с носилка в колата за спешна помощ. Няколко часа нямах информация какво се е случило ”, спомня си Надя злощастия ден.

За гибелта на брачна половинка си схваща от медиите.

Жената е безапелационна - съседът й е възнамерявал убийството. “Преди този случай имахме директна опасност, когато той сподели на Иво: “Ще влезеш във входа и няма да излезеш. Няма да живееш доста дълго ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР