Смолян. Проходими при зимни условия са пътищата в област Смолян,

...
Смолян. Проходими при зимни условия са пътищата в област Смолян,
Коментари Харесай

Смолян: Мокри и заледени на места, но обработени, са пътищата в областта

Смолян. Проходими при зимни условия са пътищата в област Смолян, оповестиха за Радио „ Фокус “ – Смолян от Областно пътно ръководство – Смолян. Времето е ясно, без превалявания. Пътните настилки са най-вече сухи, само че по сенчестите и усойните места има мокри и заледени, само че опесъчени, сектори. Повишена е заплахата от падащи камъни по всички републикански посоки в региона. През деня са получени няколко сигнала за паднали единични камъни по разнообразни посоки в региона, които са разчистени навреме.
Поради ограничен габарит на пътя остава лимитирано придвижването за МПС над 12 тона без ремаркета и полуремаркета по пътя Лъки – Рожен през целия зимен сезон. Движението по пътя с. Арда – с. Горна Арда остава лимитирано за МПС с тегло над 10 т, заради проваляне и притеснение на една от пътните ленти. Заради проваляне на каменна подпорна стена придвижването сред селата Кошница и Могилица се реализира в едната лента. И двата сектора са обозначени с пътни знаци.
В Смолян пътните настилки по улиците в града са сухи. Автомобилният трафик в края на работния ден е натоварен. По-натоварено е придвижването по централните улици и входно-изходните артерии на града.
Нели ГЕРГЬОВСКА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР