Смолян. Предстоящите евроизбори ще бъдат най-интересните от 40 години насам,

...
Смолян. Предстоящите евроизбори ще бъдат най-интересните от 40 години насам,
Коментари Харесай

Евродепутатът Владимир Уручев: Предстоящите евроизбори ще бъдат най-интересните от 40 години насам, защото Европа е на кръстопът

Смолян. Предстоящите евроизбори ще бъдат най-интересните от 40 години насам, тъй като Европа е на кръстопът. Това съобщи евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев по време на общинско заседание в Смолян, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Във форума с изключение на него взеха присъединяване депутатите доктор Даниела Дариткова – общински началник, доктор Красимир Събев, както и регионалният координатор на ГЕРБ и кмет на Смолян Николай Мелемов.
„ Виждаме какво стана на последните избори в няколко определящи европейски страни. Едната от тях е Италия, която е от учредителите на Европейски Съюз. В тази страна пристигнаха на власт популисти. Какво ги докара на власт? Миграцията, тъй като самата страна е на пътя на миграционните потоци поради географското си състояние. Други образци за страни, които не желаят мигранти в страните си, можем да дадем доста, само че това е главната причина, която докарва извънредно десни или извънредно леви на власт в народен проект. И упованията са, че този развой ще продължи и в Европейския парламент ще се роди една нова сериозна група, които назоваваме популисти, само че те са по-скоро националисти, тъй като е най-лесно да се заиграеш с национални дела. Искат се промени, само че никога няма да се стигне до раздробяване на самия Европейски Съюз “, уточни Уручев.
Според него в България предизборната акция за Екологичен потенциал ще се сведе до битка сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ, само че не като визия за Европа, а с цел да може Българска социалистическа партия да завоюва или да се изравни по брой евродепутати, с цел да каже, че доверието на хората в ГЕРБ към този момент се е изчерпало.
„ Това е учредена цел на опозицията. От страна на Българска социалистическа партия би трябвало да чакаме една злобна пропаганда, само че би трябвало да се знае, че в случай че Българска социалистическа партия дойдат на власт, ще има повсеместен реваншизъм, какъвто видяхме по времето на Орешарски. Затова би трябвало с всички сили и средства да покажем какво е направено с европейски средства, а то не е по никакъв начин малко. Сега за България идват съвсем 4 милиарда евро повече от предходния програмен интервал. Аз съм оптимист и съм сигурен, че ГЕРБ ще завоюва евроизборите. Трябва по човешки метод да стигнем до всеки един гласоподавател, тъй като Българска социалистическа партия ще насаждат завист и ненавист през цялата акция. Трябва да им кажем на хората, че тези, които приказват за мафия, ограбиха страната и станаха милионери. Човешкото отношение е най-силното оръжие, с цел да реализираме по-висока изборна интензивност “, съобщи Владимир Уручев.
Депутатът доктор Даниела Дариткова уточни, че партия ГЕРБ е подложена на разнопосочни офанзиви – във и отвън Народното събрание, само че все пак ръководещата политическа мощ съумява да отговори на публичните упования.
„ Политиката е изкуство на компромиса – постанова се постоянно да си припомняме това факсимиле в 44-тото Народно заседание, тъй като по волята на гласоподавателя нямаме болшинство и управляваме в коалиция с Обединени патриоти. Налага се постоянно да се балансира сред тежки решения, които чертаят пътя на страната ни “, уточни доктор Дариткова.
Тя сподели, че Българска социалистическа партия се демонстрира като радикална последна съпротива като съгласно водача ѝ Корнелия Нинова в страната ни има революционна обстановка.
„ Може би мотивацията ѝ идва от това, че има огромна упоритост за власт. Няма по какъв начин страната ни да е пред нова изборна обстановка, откакто стопанската система върви устойчиво с растеж, ниска безработица и положително състояние на България в интернационален проект “, добави националният представител.
Според доктор Дариткова идният евровот е ангажимент на всички сегашни политици и симпатизанти да стимулират колкото се може повече хора да гласоподават. „ Така ние ще затвърдим позицията на страната ни в Екологичен потенциал, ще дадем мощ на Европейската национална партия, част от която сме ние, и ще помогнем Европа да следва верния път, тъй като сме в обстановка с доста провокации в Европейския съюз “, добави тя.
Д-р Дариткова благодари на евродепутата Владимир Уручев за това, че през всичките години е бил действителната връзка за смолянчани с Европейския парламент, тъй като е потвърдил, че човек от региона на Мадан, със личния си престиж, познания, умения и опит, с поддръжката на ГЕРБ може да стигне до Екологичен потенциал и да бъде заслужен евродепутат, който да пази ползите на България на такова високо равнище.
Според регионалния координатор на ГЕРБ в Смолян Николай Мелемов всеки политик би трябвало да одобри идните избори като персонална идея и да работи за по-голяма интензивност.
„ Всички са против нас, тъй като не се вписваме в схемата на плячкосване на България от началото на прехода. Сега ние има какво да кажем и покажем като реализирано. И всеки триумф е реализиран с доста труд, с потенциал, който не е елементарен за намиране и задържане. Усилията за печелене на планове в полза на локалната общественост и тяхната реализация са ежедневни “, разяснява Мелемов.
Апелът на депутата доктор Красимир Събев всеки да работи за по-висока интензивност на вота. Високата интензивност съгласно него значи победа за ГЕРБ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР