Смолян. Доходите в България продължават да са изключително ниски. С

...
Смолян. Доходите в България продължават да са изключително ниски. С
Коментари Харесай

Станислав Владимиров, БСП: С това ниво на доходите и отворения трудов европейски пазар е много трудно да се задържат хората у нас

Смолян. „ Доходите в България не престават да са извънредно ниски. С това равнище на приходите и отворения трудов европейски пазар е доста мъчно да се задържат хората у нас. „ Визия за България ” е основа, по която следва огромен спор. Ние сме отворени за визионерски диалог за България с всички български жители, тъй като преходът у нас продължава прекомерно дълго. Той ни направи най-бедните и заболели в Европа “. Това сподели националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Станислав Владимиров в Неделино, където се срещна с поданици на общината, дружно със своите сътрудници Цветан Топчиев и Никола Динков, оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия . Той добави, че Визията е документ, върху който може да се стъпи за цялостна смяна на модела на ръководство на страната. „ Най-големият проблем в България сега е демографията. Всъщност, страната към този момент се намира в демографска гибел ”, добави националният представител.
„ Демографската злополука, бедността, възходящите неравенства и районните разлики сред другите краища на страната, са измежду най-големите закани, пред които е изправено през днешния ден българското общество. Това сподели националният представител Никола Динков . Според него, с цел да бъдат спрени отрицателните демографски трендове, е належащо преди всичко закрилата на фамилията и децата да се трансфорат в полезност за обществото и приоритет за страната.
„ Нужна е дейна държавна политика в селското стопанство. Трябва диференцирано субсидиране и ограничение на едрите аграрни производители, както и въвеждане на таван на дотацията до 60 000 лева ” Това сподели националният представител Цветан Топчиев . Според него е нужно приоритизиране на държавното финансиране към дребните и междинните ферми, както и особено финансиране на младите фермери.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР