Смесената ни двойка по акробатика Мариела Костадинова и Панайот Димитров

...
Смесената ни двойка по акробатика Мариела Костадинова и Панайот Димитров
Коментари Харесай

Мариела Костадинова/ Панайот Димитров с амбиция за медал от Буенос Айрес



Смесената ни двойка по акробатика Мариела Костадинова и Панайот Димитров е с упоритости за орден на летните юношески олимпийски игри в Буенос Айрес (Аржентина). Видът приключиха на четвърто място във възрастова група 13-19 години на международното състезание по акробатика в Антверпен (Белгия) през април, където завоюва и квота за Игрите в Аржентина. Двамата са състезатели на клуб по спортна акробатика Бургас.

С тях работят персоналният им треньор Гергана Денева, международен първенец за младежи и европейски вицешампион за дами, националният треньор Драгомир Драганов и хореографът Диана Колева.

Като всеки неолимпийски спорт БФ Акробатика има проблеми с неналичието на материална база, задоволително финансиране и известност. Централата е кандидатствала по план за 2 нови квадрата към Европейската федерация по гимнастика. Дали е утвърдена ще стане ясно през декември.

България може да бъде хазаин на Европейско състезание по спортна акробатика след три години, разкриха още от управлението на централата.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР