Смесената ни двойка остана извън финала на световната купа по

...
Смесената ни двойка остана извън финала на световната купа по
Коментари Харесай

Смесената ни двойка извън финала на СК по акробатика в София



Смесената ни двойка остана отвън финала на международната купа по акробатика, която се организира в столичната „ Асикс Арена “. Олимпийската шампионка от младежките игри в Буенос Айрес Мариела Костадинова и колегата й Теодор Великов приключиха на 10 място в квалификациите. За финала се класират най-хубавите 8. Възпитаниците на Николай Иванов позволиха груби неточности през днешния ден в балансовата си композиция и бяха оценени с 24.790 точки. За темповото си комбиниране в първия ден на пресявките акробатите ни получиха 24.670 точки и със общ брой от 49.460 точки отпаднаха от финала.

В категорията тройка дами – Йоана Джунева, Антоанета Манасиева и Анна Якимова се класираха за финала на следващия ден, където ще показват смесеното си комбиниране. Състезателките на ЦСКА София с треньор Даниела Велчева събраха общ брой от 52.710 точки (27.380 точки – баланс и 25.330 точки - темпо) и се придвижиха до 4-то място.



„ Всичко се получи, само че играхме нестабилно и леко треперихме. Това ни изигра малко неприятна смешка в оценката, само че е добре, тъй като преди съчетанието тя имаше доста огромни болки. Сълзите този път не са от наслада, за жал, само че на следващия ден по-добре и дано на следващия ден да са от наслада “, сподели Антоанета Манасиева.

„ Можеше и много по-добре да се представим, не направихме тъкмо това, което чакахме, само че въпреки всичко сме малко по-доволни от през вчерашния ден. Преди съчетанието имах доста мощни болки в коляното и това ни изигра неприятна смешка, тъй като бяхме нестабилни по-късно.Утре сигурно ще има още рехабилитации. Надявам се да съм много по-добре “, показа Йоана Джунева.

„ Аз съм почти удовлетворена, само че тези треперения, които имаше, не трябваше да ги вършим и дребните неточности, които допуснахме “, добави Анна Якимова.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР