Смелостта е достойно за възхищение качество, затова вижте кои са

...
Смелостта е достойно за възхищение качество, затова вижте кои са
Коментари Харесай

8 начина да бъдете по-смели

Смелостта е почтено за удивление качество, по тази причина вижте кои са 8 метода да бъдете по-смели. Това е належащо не толкоз като демонстрация на подвиг, само че и в най-обикновени обстановки. Да бъдете по-смели значи да имате способността да контролирате страха си, да го управлявате. Ето 8 метода да бъдете по-смели.

Смелостта непрекъснато се демонстрира както в всекидневието, по този начин и в общуването сред хората. Смелостта се „ включва “, когато защитим невинността си, стартираме бизнес, сменим работата си, преместим се. С други думи, имаме потребност от храброст там, където е налице прочут боязън и риск. Хората не се раждат смели. Това похвално качество може да се развие.

Човек не може да бъде изцяло смел. Всички се опасяваме от нещо и това е добре. Смелостта не е неналичието на боязън, а способността да го управляваш. Контролирането на личните ни страхове ни дава опция да действаме, а не да хабим сила за отрицателни прекарвания.

Ето няколко тактики, които да ви оказват помощ да обуздаете страха си.

Предприемете съответни стъпки за унищожаване на несигурностите

Невежеството ни пречи да оценим рисковете и основава боязън. Можете да се отървете от несигурността, като съберете допустимо най-вече информация за идното събитие/ситуация. Например, нервни сте преди обществена тирада. Можете да се запознаете със залата предния ден, където ще поддържате връзка с публиката, да репетирате речта си. И няма да наподобява толкоз ужасно.

Използвайте техники за релаксация

Техниките за релаксация ще ви оказват помощ да отслабите силата на страха и да контролирате физиологичните си реакции. Може да се управлява напрежението и да отпуснете тялото посредством дихателни извършения и медитация.

Придобийте умения

Критичните обстановки се случват ненадейно. И постоянно се оказваме неподготвени за тях. Има доста сюжети, свързани с риск и заплаха. Следователно, има смисъл да се развива огромно многообразие от умения (самозащита, първа помощ, отзивчивост). Това ще помогне да сте събрани и невъзмутими в изключителни обстановки.

Приятели

Подкрепата на другари и близки е насърчителна и покачва готовността за деяние. Отговорността се „ включва “, в случай че сте оповестили проектите си на околните хора, страхът да не се засрамите пред тях ще ви накара да не отстъпите от проекта си. Близките ви хора са източник на поддръжка за убеденост, която потиска страха.

Талисман за убеденост

Може да наподобява неуместно, само че талисманите и амулетите в действителност дават повече убеденост и работят успокояващо. Следователно, всеки предмет, който ви оказва помощ да се чувствате по-спокойни, по-уверени и ви дава увереност, ще бъде потребен.

Мислете по-малко за себе си

Егоцентризмът всява боязън и понижава нашата успеваемост. Съсредоточаването върху себе си, върху личните прекарвания не разрешава на човек да мисли необвързано, уравновесено. Ето за какво е значимо да не се спирате на себе си. Възможен е и различен резултат: когато желаеме да помогнем на другите, нашите дейности стават по-решителни.

„ Това е игра “

Винаги се опасяваме от неприятен излаз на събитията, тъй като знаем, че действителността е сурова. А в случай че си визиите, че протичащото се е игра? Тогава всичко ще наподобява в друга светлина – към този момент не е толкоз ужасно да предприемете някакви стъпки, да бъдете по-смели и решителни. Важен диалог, неприятно посещаване, спор или първата подготовка във фитнеса няма да наподобяват толкоз трагични.

20 секунди същинска храброст

Страхът ще изгуби властта си над нас, в случай че можете да му устоите за двадесет секунди. Често е належащо единствено едно малко деяние, с цел да стартира поредност от събития. И няма връщане обратно. Необходим е единствено момент кураж, с цел да се извините на другар, да кажете истината или да признаете любовта си.

И по този начин, виждате какъв брой са лесни тези 8 метода да бъдете по-смели. Стъпка по стъпка е допустимо да бъде реализирано всичко, даже най-трудно изглеждащото.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР