Смело можем да кажем, че всеки обича почивките – със

...
Смело можем да кажем, че всеки обича почивките – със
Коментари Харесай

Неустоимо предложение от Grand Hotel Bansko & Grand Hotel Sveti Vlas – Black Friday Holiday Deals

Смело можем да кажем, че всеки обича почивките – със фамилията, с другари или с половинката, без значение дали ще са единствено за уикенд, седмица или идни празници. Комфортът, предлаганата гама от услуги и цялостното обслужване, както и местоположението, са неизменима част от условията на всеки пътуващ човек.

Всичко това можем да намерим в хотелите на водачите в сектора от години – Grand Hotel Bansko и Grand Hotel Sveti Vlas . Те се постановиха като желани места за почивката на стотици хиляди души годишно. Луксозните, само че налични хотели, се отличават със своето огромно многообразие от услуги, предлагани в тях. Сега ще ви срещнем с няколко основни техни преимущества.

Grand Hotel Bansko, със своята 5-звездна функционалност предлага цялостна гама услуги за пълноценната ви отмора или бизнес пътешестване. Хотелът е разположен в централната част на Банско, като на ваше разположение е най-големият СПА център в Банско, както и голям брой външни и вътрешни басейни и аква уреди. При престоя си можете да се насладите на разнообразни интернационални ястия и питиета, да употребявате зала за събития, детски ъгъл, фитнес клуб от веригата Pulse Fitness & Spa, зала за игри.

Grand Hotel Sveti Vlas е построен в средиземноморски жанр и ситуиран на самия бряг. Ключово преимущество на хотела е, че морският бриз в композиция с кристално чистия горски въздух, основават удобен климат, подобаващ и за лекуване. Най-хубавото е, че хотелът работи целогодишно и първокласните и удобни пространства, взаимно с всички предлагани услуги – 2 ресторанта, фитнес център от веригата Pulse Fitness, голям СПА център с голям брой уреди, ще се погрижат за незабравимия ви комфорт и престой там.

Двата хотела още веднъж се грижат за клиентите си, предоставяйки неповторимо и неустоимо предложение – BLACK FRIDAY HOLIDAY DEALS. Само от 16-и до 30-и ноември 2020 година можете да грабнете своите преференциални цени!

Искате да си подарите паметен престой и то на неустоимо ниски цени?

Искате и оферта за идните празници Коледа и Нова Година? Ще получите всичко това и няма да сбъркате при избора си.

Можете да употребявате отстъпките си през месеците декември, януари, февруари и март.

И това не е всичко!

Всеки, възползвал се от Black Friday Holiday Deals предложенията на Grand Hotel Bansko и Grand Hotel Sveti Vlas в посочения интервал, ще взе участие в неповторима лотария. При изтегляне на инцидентен принцип трима ще завоюват ваучери за хотелско настаняване на стойност 200 лева, 500 лева и 1000 лева .

Печелившите ще бъдат оповестени на 07.12.2020 година в формалните фейсбук страници на и.

Ето на това се споделя неустоимо предложение с грижа към клиента!

Грабнете още в този момент своите отстъпки и си подарете удобен престой, професионално обслужване и безчет благоприятни условия за релакс и отдих като последвате линковете по-долу:

GRAND HOTEL BANSKO:

GRAND HOTEL SVETI VLAS:

Със сигурност упованията и на най-претенциозните клиенти, ще бъдат оправдани.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР