Смарттелевизор получи за рождения си ден големият народен певец Володя

...
Смарттелевизор получи за рождения си ден големият народен певец Володя
Коментари Харесай

Войводата   Володя Стоянов със запомнящ се рожден ден ,ето какво получи  ЧРД 



Смарттелевизор получи за рождения си ден огромният национален артист Володя Стоянов„ Подариха ми го децата. 32 инча е, за работната ми стая в Петрич е, с цел да мога да си виждам клиповете. Вече имам формален канал в YouTube - внучка ми Жени го направи и качва в него клиповете и концертите ми. Сега ги очаквам да си дойдат за Коледа да го включат, че не му разбирам доста “, показа Войводата пред Телеграф.

Торта
Той е отпразнувал рождения си ден по домашному в София с децата и трите си внучки. Почерпил ги е с алено вино, а за декор са звучали хубавите му авторски песни. В разгара на купона е взел китарата и ги е поздравил с няколко обичани части. Приятелите си ще черпи на ресторант през цялата последваща година, защото са доста и не може да ги събере на едно място. Майка си е гостил с торта, а през целия ден е получил над 300 честитки, поради което му се наложило два пъти да зарежда батерията на мобилния си телефон.


Певецът към този момент е поставил новогодишната декорация на своя Духовен център в Петрич, а в него има и доста забавни нови попълнения. „ Мой другар от Враца - Свилен, ми изпрати две бели смокини, които посадих в двора. Досега имах единствено черна смокиня, която е от турско време. Посадих и две лози. Нестандартни дарове, само че алегорични и във времето постоянно ще се сещам за тези другари. Имам дарове и от Христо Стоичков - той доста обича да пее моята авторска ария „ Без обич не се живее “, в този момент ми изпрати състезателен екип и дезодорант “, добави Володята.

Младост
Ден преди рождения си ден е снимал новогодишна стратегия за Българска национална телевизия. „ Снимките бяха в Благоевград, участваха Илия Луков и други мои сътрудници, както и танцови сформира. Представих авторската си ария „ Не отлитай, моя младост “, както и обичаната национална ария „ Елено, керко “, сподели още Стоянов. На 12 декември той ще изнесе благотворителен концерт в София за децата на починалите служители на реда, проведен от Венци Рангелов. В него ще взе участие и различен прочут петричанин - Димитър Туджаров-Шкумбата, както и още обичани реализатори. Новата 2023 година пък ще посрещне на язовир „ Белмекен “, който се намира на 2626 м надморска височина. „ Поканата е от младежи, да пея на спортисти в Рила планина. Аз по принцип имам доста другари спортисти и за мен ще бъде същинско наслаждение “, добави любимецът.

Издава 20-и албум
Володя Стоянов е подготвен с цели 4 нови албума, които ще пусне през новата 2023 година Те са се натрупали толкоз поради пандемията, в която интензивно е творил, а в този момент ще ги и осъществя. Най-вероятно ще ги показа и с огромен концерт в София напролет. „ В момента съм в библиотеката си и приготвям документите за издаването им - за регистрацията в Министерството на културата желаят напечатан текста на всяка ария. Така с тези 4 диска албумите ми стават тъкмо 20 “, показа Войводата. Наскоро той стана почетен жител на Петрич дружно с още 6 свои съграждани, измежду които и композиторът Светослав Лобошки.

Кама от Възраждането и нож от освобождението на Македония
В своя Духовен център в Петрич Володя Стоянов събира най-различни скъпи исторически предмети. Той описа за последните попълнения: „ Българи от цялата страна ми ги изпращат. Една остаряла кама с дървен и железен обков - такава съм виждал единствено в музея на Левски. Според мен е от Възраждането. Друг нож с издълбана 1912 година, когато е освободена Македония от турско иго. В песните нали се пее сабя-дамаскиня и тази е една такава синкава, от доста специфична стомана от Дамаск. От фабриката за музикални принадлежности „ Кремона “ пък ми изпратиха китара, на която са гравирани моите букви, в символ на признателност за моите песни “, описа още артистът.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР