Смъртта й отне мъжа, Човека, приятеля, спътника, нейната най-голяма житейска

...
Смъртта й отне мъжа, Човека, приятеля, спътника, нейната най-голяма житейска
Коментари Харесай

Близки Се Изпуснаха: Нещо Кошмарно Се Случва С Алекс След Смъртта На Иван. Вече Няма И 40 Кила!

Смъртта й лиши мъжа, Човека, приятеля, спътника, нейната най-голяма житейска опора след загубата на майка й, великата Пепа Николова. Двамата най-обични за Алекс се събраха в небесната звездна натрупа...

Близките на Сърчаджиева обаче са мощно разтревожени за здравето й. Откакто през есента положението на Ласкин се утежни, половинката му се разкъсваше сред болничното заведение, театъра и " ВИП Брадър ", където бе водеща, написа Пик.

За да облекчат най-малко малко уговорките й, продуцентите на риалити формата отрязаха включванията й от Нови хан до 1-2 на седмица.

От терзания по Иван, Александра съвсем престанала да се храни или хапвала по някой залък по един път дневно. Отслабнала е фрапантно. " Съсипана е, тя хвърчеше на всички места, несъмнено сега е няма и 40 кг ", разясниха от близкото обграждане на опечалената актриса.

" ВИП Брадър " е причина Сърчаджиева да получи едно от най-емоционалните пояснения в обич, изричани в миналото. През 2012 година, когато Ласкин бе измежду участниците в плана, от изповедалнята той изрече думи, които Алекс надали в миналото ще не помни:

" Александра е всичко за мен. Тя загуби майка си и остана безпределно сама. Аз съм по едно и също време татко, мъж, дядо, чичо, комшия, родственик и наставник. Няма секунда от деня да не я мисля. Тя е всичко. Тя мирише на жасмин. Тя е нежна, върви безшумно. Обичам я, има най-прекрасните устни, които човек може да си показа. Толкова я обичам, че като мига с очи, слушам клепачите й. Изпълнен съм обич. Цялото ми сърце е изпълнено с обич към нея. Искам я непрестанно. Много ми липсва. Липсват ми ръчичките й, по какъв начин й стои косата. И това не е уязвимост. Аз съм подобен - слаб. Обожавам я. Мисля, че не я заслужавам, макар че върша всичко. Няма засегнатост, няма експанзия. Аз у дома съм муха. Просто ми липсва! ".
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР