Смъртта на принцеса Даяна остава един от най-важните моменти в

...
Смъртта на принцеса Даяна остава един от най-важните моменти в
Коментари Харесай

За пръв път наяве! Уникално ПИСМО на кралица Елизабет II разкрива най-дълбоките чувства и болката й от загубата на Даяна

Смъртта на принцеса Даяна остава един от най-важните моменти в 65-годишното ръководство на кралица Елизабет II. Облечена в черно, в Бъкингамския замък, вечерта преди погребението на принцеса Даяна, тя се обърна към нацията заявявайки: " Всеки, който е познавал Даяна, в никакъв случай няма да я не помни ".
Тя добави, че приказва по едно и също време като кралска персона и като баба, представена от Daily Mail.

" Даяна беше извънредно и надарено човешко създание ", споделя Елизабет II. " И в положително, и в неприятно, тя в никакъв случай не загуби качеството си да се усмихва и да се смее, нито да въодушевява близките с топлината и добротата си ", добавя кралската персона.

" Аз й се възхищавах и уважавах силата й и отдадеността и към близките, изключително предаността й към двете й деца. Тази седмица в Балморал, ние всички се опитваме да помогнем на Уилиям и Хари да превъзмогнат опустошителната загуба, за която и всички ние страдаме ".

Правителствени чиновници убедили кралицата да направи това разобличаване, като й било пратено писмо от нейна близка другарка, на което тя дала отговор първо. Но какви са били най-личните мисли на Нейно Величество тази седмица - най-драматичната и трогателна от нейното царуване?

Сега, писмото от Кралицата до най-близкия й приближен човек - Лейди Хенриет Абел Смир, е изровено и изкарано нескрито. То е написано шест дни след погребението на Даяна и за пръв път светът вижда какви са персоналните страсти на най-важния човек във Англия.



" Това е извънредно тъжно. Загубата на Даяна е голяма загуба за страната ни. Но обществената реакция и службата в Абей, явно са обединили хората по света по един доста въодушевяващ метод. Уилиям и Хари са толкоз смели и аз се гордея доста с тях ".

Очарователно, Кралицата прибавя персонален скрипт в писмото си: " Мисля, че твоето писмо е първото, което отворих - страстите са толкоз миксирани, само че ние всички минаваме през доста неприятен опит ", довършва Елизабет.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР