Смъртта на ирландската певица Шиниъд О'Конър миналия юли разтърси меломаните Звездата

...
Смъртта на ирландската певица Шиниъд О'Конър миналия юли разтърси меломаните
Звездата
Коментари Харесай

Потвърдено: Ето какво уби певицата-бунтар Шиниъд О'Конър!

Смъртта на ирландската певица Шиниъд О'Конър предишния юли раздруса меломаните

Звездата си отиде единствено на 56, като бе открита мъртва в дома си в източен Лондон.Разследващите не третираха гибелта й като насилствена, а през днешния ден стана ясно, че тя е естествена.

Това е удостоверил правосъдния доктор пред Би Би Си.

Малко преди гибелта си звездата е споделила, че от идната година потегля на интернационално турне. Феновете й били щастливи, че е преборила депресията. Особено след самоубийството на 17-годишния й наследник Шейн предходната година.

Но някои дребни елементи към живота на певицата останаха настрана от публичното мнение. Едното от тях е, че Шиниъд О'Конър е имала утежняване на психологичното заболяване, от което е страдала-биполярното разстройство.

Привидно звездата е на върха на вълната. Нанесла се е в нов дом, подготвяла е нов албум и се е готвила за турне.Но след възхода погрешната й болест й сервира срив.

Шиниъд О'Конър има издадени 10 музикални албума, печелила е всички вероятни музикални награди. Предполага се, че е спечелила най-малко четири милиона паунда, само че след гибелта й се оказало, че има единствено един милион британски лири.

Звездата има най-малко четири непотвърдени опита да постави завършек на живота си, Малко прочут факт е, че е живяла дълго време в на ниска цена мотел, а компания й правела само кошмарното й заболяване. А депресията й се утежнява след гибелта на сина й.

Инфо: Телеграф

Тагове: Шиниъд О'Конър ирландска певица депресия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР