Смъртоностната игра „Син кит“, която погуби стотици деца, е открита

...
Смъртоностната игра „Син кит“, която погуби стотици деца, е открита
Коментари Харесай

Паника! Смъртоносната игра "Син кит" открита в телефон на ученик от Бургас

Смъртоностната игра „ Син кит “, която погуби стотици деца, е открита в телефона на възпитаник от Основното учцилище „ Климент Охридски “, намиращо се в бургаския ж.к. “Изгрев “, написа " Флагман ".

За това алармира учебното управление посредством формалния профил на школото във фейсбук.

Ето какво пишат от ОУ „ Климент Охридски “:

“Уважаеми родители,

в телефон на възпитаник от учебното заведение се е появила играта " Син кит ". Проследете интернет контактите на вашите деца, с цел да се предотвратят необратими последствия. Можете да ползвате услугите на педагогическия ни консултант. Контролирайте използването на интернет, игри и разнообразни обществени мрежи, в които децата Ви имат профил, макар че нямат право, тъй като са непълнолетни”.

Припомняме, че преди година Флагман.бг алармира за рисковата онлайн игра, която прилича съветска рулетка. Тогава разказахме по какъв начин с децата се свързва „ аставник “, „ гуру “, „ куратор “, който в продължение на 49 дни им дава задачки.

Повечето от тях са екстремални и децата наложително би трябвало да качваг фотоси с осъществяванията в мрежата. Сред рисковите игри са да изрисуваш с бръснарско ножче наследник кит на ръката си, или пък да си накълцаш вените, или пък да вървиш по външен парапет на огромна височина, или пък да запалиш нещо в дома си. На 50-ти ден инструкцията е да умреш: скок от горен етаж, да се хвърлиш под гумите на движещ се автомобил или пък под трен, въже, избирай. При отвод следват закани за ликвидиране на родители, брат, сестра, родственици и т. н.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР