Смартфоните на BlackBerry някога са били преносим офис на всеки

...
Смартфоните на BlackBerry някога са били преносим офис на всеки
Коментари Харесай

BlackBerry спира производството и продажбата на смартфони

Смартфоните на BlackBerry в миналото са били портативен офис на всеки предприемач. С тяхната физическа кватертна клавиатура, те бяха комфортни за въвеждане на имейли в придвижване, нещо, което други телефони не можеха да се оправят. С навлизането на iPhone и Android моделите, BlackBerry се разпадна и беше съвсем пропуснат.

През 2016 година основаната в Шенжен компания подписа съглашение за произвеждане и продажба на смарт телефони BlackBerry. BlackBerry KEYone, BlackBerry KEY2 и BlackBerry Motion са измежду телефоните на BlackBerry, които се проектират, създават и продават от TCL Communication на главните пазари.
Последният телефон, който китайската компания показа на пазара, беше BlackBerry KEY 2 LE, през август 2018 година и дебютира на пазара през октомври 2018 година
Това продължи, до момента в който китайската компания TCL Communication получи правата за марката и не я възроди. Новите телефони бяха композиция сред Android и BlackBerry: усъвършенствани функционалности за сигурност и софтуерен пакет, предопределен за експерти. За страдание бизнес средите са навлезли надълбоко в екосистемата на Apple, и новите телефони от BlackBerry не съумяха да окажат въздействие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР