Смартфоните лека по лека навлизат в нова ера, като тук

...
Смартфоните лека по лека навлизат в нова ера, като тук
Коментари Харесай

LG показа невиждан досега смартфон с два екран

Смартфоните лека по лека навлизат в нова епоха, като тук не приказваме за 5G, а за опитите на производителите да вметнат повече екран, по-малко рамки и бутони в идващото потомство смарт телефони.

Сгъваемите модели са в центъра на трендовете, само че сигурно ще забележим много смели и различни решения, преди промишлеността да реализира консенсус за вярната нова визия.

Наскоро LG демонстрираха промо видео на смарт телефон, какъвто не сме виждали досега.


Телефонът е част от новия така наречен Explorer Project на LG и от фрагментите излиза наяве, че той разполага с два екрана, единият от които може да се завърта на най-малко 180 градуса по отношение на другия.

Не е ясно какъв е замисълът зад сходен дизайн, само че позицията на LG е, че отсам натам фокусът ще е върху нови способи за потребление на смарт телефона и нововъведения в дизайна.

Уместно е да предположим, че въртящият се екран е предопределен за по-лесно и прелестно гледане на видео наличие и играене на игри, само че това са единствено догадки.

Много допустимо е и формата на модела да дава отговор на нови функционалности и приложения, с които към момента не сме осведомени.
 Xiaomi и смарт телефонът с невидима камера, който чакаме през 2021 година
Смартфонът с невидима камера

Следващият огромен скок за смарт телефоните

В същото време въобще не изключваме опцията това да е един самоуверен пионерски модел, чиито качества и цел не са изцяло ясни на самата компания, както се случва с някои от новаторските модели в последните няколко години.

При всички положения напълно скоро ще знаем повече за нетрадиционния смарт телефон, защото цялостното му показване ще се реализира още този месец на 14 септември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР