Смарт телевизорите са идеални за гледане на съдържание, но те

...
Смарт телевизорите са идеални за гледане на съдържание, но те
Коментари Харесай

5 функции на смарт телевизорите, за които може би не подозирате

Смарт тв приемниците са идеални за гледане на наличие, само че те могат да вършат доста повече. Например, новите QLED тв приемници на Samsung разполагат с няколко новаторски функционалности, които придават ново определение на зрителското преживяване.

Ето пет от тях, за които може би не подозирате.

Универсално ръководство

С помощта на универсалното отдалечено One Remote, вашият QLED тв приемник се грижи по най-хубавия метод за вашето потребителско преживяване и развлечение. One Remote дава цялостен надзор върху всички свързани устройства, както и върху смарт функционалностите на вашия тв приемник. Освен  лесното ръководство, универсалното отдалечено ви дава опция за гласови команди[i], с които може да сменяте каналите, настройките и режимите и да управлявате наличието.

Мултитаскинг

Мултитаскингът е метод на живот и доста хора не оставят смарт телефоните си, даже когато дават нещо забавно по малкия екран. Може би сте се чудили по какъв начин да свържете мобилното си устройство с тв приемника по време на кино маратон. С новото приложение Smart View, към този момент можете елементарно да управлявате вашия QLED тв приемник със смарт телефона си. Изберете филм от приложенията в Smart Hub или сменете канала единствено с няколко придвижвания и по-късно се върнете към чатенето с другари. Или използвайте тв приемника, с цел да покажете фотосите и видео клиповете от последното ви пътешестване.

Интернет

Samsung QLED допълнително от тв приемник. Той идва с редица приложения и услуги, които оферират от стрийминг на видео игри, музика и HDR наличие до напомняния по кое време играе обичания ви тим. На малко, със Smart Hub вие можете да свържете своя тв приемник към Интернет и да получите достъп до разнообразни приложения, игри, HDR филми и музикални части.

Гейминг

Наслаждавай се на своите високоскоростни компютърни игри на тв приемника посредством връзка със Steam link. Тя е безпроблемна и с висока резолюция. С нея можеш да почувстваш скоростта на придвижването и да се потопиш в играта. Освен това, QLED тв приемниците на Samsunng  предоставят постоянно блестящо и живо качество на картината в продължение на години като отстраняват резултата на „ прогаряне “ на екрана (често именуван " burn-in " ), който може да се появи след дългогодишна игра.

Shazam

Случвало ли ви се е да гледате нещо по малкия екран и да пуснат готина ария, която не сте чували до в този момент? В такива обстановки множеството от нас стартират да търсят смарт телефона си, с цел да задействат някоя от услугите за различаване на музика. За да ви спести времето и напъните, Samsung внедри приложението Shazam в своите последните смарт тв приемници. Услугата към момента не е налична за България, само че компанията работи за нейното разпространяване на разнообразни пазари.

.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР