Слязохме и мъжът лежеше на земята. Този, който го е

...
Слязохме и мъжът лежеше на земята. Този, който го е
Коментари Харесай

Мъжът, пътувал в таксито, блъснато от Адриан: Беше шокиран и паникьосан

„ Слязохме и мъжът лежеше на земята. Този, който го е блъснал – 18-годишният юноша – беше се шокирал и беше паникьосан. Аз му споделих: „ Ти добре ли си? Какво правиш? “. И той: „ Не знам, не знам какво става... “ Видимо не изглеждаше да е използвал някакви вещества или нещо такова. Просто беше доста шокиран “, това описа Илияз Иляз, който е бил пасажер в таксито, ударено от Адриан Антонов на 8 май. 

18-годишният Антонов умъртви на място 22-годишния Явор и 24-годишната Ани, който пресичали на пешеходна пътека на бул. " Сливница ". 

След като опустошава пешеходците, 18-годишният водач блъска дирек и такси. 

Антонов блъска таксито след удара в дирек. След удара и водачът, и пасажерът в таксито са невредими, съобщи bTV. 

„ Колата беше малко по-вдясно от таксито, доста по-назад от таксито беше, тъй като съгласно нас беше се блъснала в самия дирек и беше се завъртяла съвсем в противоположна посока на придвижване “, посочи очевидецът на случая.

И довечера протестиращи блокираха придвижването по бул. „ Сливница “ с претенции за незабавни промени, с които да се обезопаси булевардът.

След жестоката злополука хората от митингите се обърнаха към институциите за ограничения. От Столичния общински съвет дадоха отговор – светофарите в София към този момент ще работят през нощта. От полицията пък дават обещание нови 120 служители на реда напълно скоро да охраняват пътищата в София.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР