Слушайте внимателно президента Радев. Грешка е, че го подценихме.Това неочаквано

...
Слушайте внимателно президента Радев. Грешка е, че го подценихме.Това неочаквано
Коментари Харесай

Борисов с неочакван ход към президента Радев. Какво цели?

" Слушайте деликатно президента Радев. Грешка е, че го подценихме ".

Това ненадейно самопризнание направи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на посещаване в Добрич дружно с бивши министри от кабинета си. 

Борисов допълни: " Той е доста интелигентен и принципен. И ние по тази причина си изядохме шамарите. Аз имам основната вина. Аз го подцених.Само преди две седмици им сподели да не се гони Митрофанова, тъй като какво ще стане с моряците.

Значи тогава е била в ход интервенцията сред президентството и съветската страна да се изведат нашите моряци. И тъй като Киро е схванал, че нещо става... Радев, който предходната година бе поканен на 9 май в Москва, си е запазил връзките и е приключил работа. А Киро чул, недочул и пиарите му споделили - скачай напред.  

За Каримански - това е насмешка от неговата коалиция. Чисто работна догадка. Ако Каримански няма моралните качества, не е честен, той не може да е началник и на бюджетната комисия. Финансовият министър се съди с шефа на бюджетната комисия. Гюров не ставаше преднамерено. Аз мисля, че им нашокаха репичката извън, тъй като приказва нелепости по какъв начин Радев не направлявал какво се случва в България.

Върла непросветеност. България е член на Европейския банков съюз, надзорът става от Франкфурт, от ЕЦБ.

Сиреч, когато Гюров говореше нелепостите, той обвиняваше непосредствено ЕЦБ. Забравете за еврозоната, то и към този момент не покриваме критериите. Всичко отпътува за една година, каквито са ви пътищата, такива са финансите, подобен е и финансовият запас. 

Как Асен Василев ще внесе актуализацията на бюджета при Каримански. В същото време те се съдят. Тогава отново техните медии ще кажат, че от ГЕРБ зависи. Те са тинята на язовира. Кой ще им връща заемите? Добрич. От началото на годината са взели милиард и половина. А това са три месеца. Умножете по четири ", сподели още Борисов. “Финансовите пазари демонстрираха, че нямат никакво доверие в България ”, добави той. 

Според Борисов рецесиите, през които минава България, не се дължат на войната в Украйна. “Вярно, близо е, само че да не би Сирия да е по-далеч ”, разяснява Борисов и попита: " какво общо има войната в Украйна с цените на тока в България ".  

Всички цени на горивата са вдигнати от предишния юли - доста преди войната, напомни Борисов. “Руският нефт сега е на извънредно ниска цена. Пазарите се успокоиха ” сподели той и изясни, че “най- съответната реакция би била понижаване на Данък добавена стойност от 20 на 9%, което ще изравни цените, до момента в който премине рецесията ”. 

" Ако ГЕРБ беше на власт, нито едно от тези нещастия нямаше да се случат на българите ”,  заяви Бойко Борисов.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР