Слушахме как Кирил и Асен говорят как трябва да се

...
Слушахме как Кирил и Асен говорят как трябва да се
Коментари Харесай

ДБ е малкото ДПС, а ПП - малкият ГЕРБ, сравни Тошко Йорданов


Слушахме по какъв начин Кирил и Асен приказват по какъв начин би трябвало да се овладеят службите и по какъв начин това е синхронизирано с непознати посолства и " законно, нелегално " да се уволнят всички в администрацията и контролните органи. Как Движение за права и свободи няма да бъдат атакувани, тъй като Христо Иванов им споделил, че им трябват. Кой е дребното Движение за права и свободи в този случай - Демократична България. А кой дребното ГЕРБ - " Продължаваме промяната " . Tакова политическо съпоставяне направи ръководителят на парламентарната група на " ИТН " (ИТН) Тошко Йорданов пред bTV.

Според него така и така Политическа партия е с фрагменти от ГЕРБ. Или ще си ги приберат, само че вярно са се освободили от тях, тъй като са некадърни, сподели още той.

Йорданов обърна внимание, че от 4 часа запис няма мнения за това по какъв начин да се оправим с инфлацията, бюджета и растящите цени.
 Има Такъв Народ не желаят повече ала-бала с доверието на хората
Има Такъв Народ не желаят повече ала-бала с доверието на хората

Тошко Йорданов установи, че в България има " политическа отврат "

Коментирайки фотографията, на която парламентарната група на Има Такъв Народ яде пуканки на фона на Тошко Йорданов съобщи, че има задоволеност, тъй като " истината победи ".

Тогава беше денят, в който времето разкри истината. Ние сме естествени хора и това е мигане в цялата обстановка, сподели още той.

Припомняме, до обрата в сделката сред ГЕРБ и ПП-ДБ за общо държавно управление с ротационен министър председател се стигна, откакто в петък, че напуща парламентарната група и популяризира запис от народен съвет на " Продължаваме промяната " от 21 май. По-късно от самата партия пуснаха и целия запис.

След разкритията последваха остри реакции от и в последна сметка самата Мария Габриел разгласи, че всичко си има граници и
 Политическа партия: Трябва да има баланс сред дълголетието на една партия и успеваемостта от него
Политическа партия: Трябва да има баланс сред дълголетието на една партия и успеваемостта от него

Първи коментар на партията след замразяването на договарянията с ГЕРБ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР