Служителите на Националната служба за охрана /НСО/ дариха 13 508

...
Служителите на Националната служба за охрана /НСО/ дариха 13 508
Коментари Харесай

Служители на НСО направиха голямо дарение за Българската Коледа

Служителите на Националната работа за защита /НСО/ подариха 13 508 лв. за идеята на благотворителната самодейност " Българската Коледа ", оповестиха от службата.

Деветнадесетото издание на самодейността под егидата на президента е в поддръжка на деца в сериозно здравословно положение, които се нуждаят от незабавна помощ и интензивно лекуване.

Основната цел на " Българската Коледа " в акцията 2021/2022 е да усъвършенства диагностично-лечебния развой, като обезпечи за отделенията по реанимация и интензивно лекуване на деца инсталация за диагностика, лекуване и мониториране на жизненоважни параметри.

Всяка година " Българската Коледа " подкрепя над 500 български деца с тежки хронични болести и обезпечава инсталация за диагностика и модерно лекуване приблизително на 25 академични и регионални лечебни заведения в цялата страна.

Служителите на НСО поддържат всички издания на благотворителната самодейност " Българската Коледа " и с годишния си принос споделят напъните за одобряването на устойчиви публични настройки в поддръжка на дарителството в България, се показва в известието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР