Служители от служба Контрол на обществените средства (КОС) се включват

...
Служители от служба Контрол на обществените средства (КОС) се включват
Коментари Харесай

Проверяват шофьорите за оръжия и боеприпаси

Служители от работа " Контрол на публичните средства " (КОС) се включват в контрола по пътищата. Те ще ревизират водачите за оръжия и муниции. Това разгласи началникът на бранш " Пътен надзор " към Главна дирекция " Национална полиция " Росен Рапчев , оповестява " Фокус ".
Той даде брифинг за ограниченията, които се подхващат във връзка със засиления трафик през летните месеци. В идващите седмици през българските пътища се чака да преминат доста гастербайтери, които се прибират в Турция.
" След като бъдат спрени колите, с изключение на всички обичайни инспекции и проби за алкохол или опиати, ще се прави инспекция и от чиновниците на Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) за съществуване на оръжия или муниции и документите, които би трябвало да имат за тях. Смятам, че тези интервенции ще имат доста сериозен предпазен резултат, с цел да могат жителите да се движат обикновено ", добави Рапчев.
Той не посочи до по кое време ще продължи тази процедура, само че се чака до края на август да има засилени инспекции за оръжия. По думите му полицейските екипи към този момент са оборудвани с камери с доста висока разграничителна дарба, която ще им предава сигнали за водачи, които се движат нападателно, на близка отдалеченост или употребяват лентата за наложително прекъсване на автомагистралите.
За първи път в интервенцията се включва и хеликоптер на гранична полиция. Вертолетът ще кръжи към пътищата към морето. Ще има и скрити служители на реда, които ще са в цивилни коли. Те няма да стопират, а единствено ще подават информация на сътрудниците си за извършители.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР