Служители от полицейското управление в Павликени проведоха първия урок в

...
Служители от полицейското управление в Павликени проведоха първия урок в
Коментари Харесай

Полицаи от Павликени проведоха първия урок в новооткрития Център за превенция и спорт

Служители от полицейското ръководство в Павликени организираха първия урок в Центъра за предварителна защита и спорт в града. Той бе изнесен пред деца от ОУ „ Бачо Киро “ – гр. Бяла Черква.

Малчуганите бяха разграничени в две групи. Полицейските чиновници ги срещнаха със структурата на Областната дирекция във В. Търново и Районното ръководство в Павликени, с работата на полицейските чиновници и тяхното характерно облекло, както и помощните средства, които употребяват в всекидневието си.

В урока беше наранена и тематиката с подаването на сигнали на тел. 112. Униформените обясниха в кои случаи би трябвало да се употребява единния телефонен номер за незабавни случаи; каква информация да се подава, с цел да се реагира оптимално бързо.

Центърът беше открит публично на 1 септември по самодейност на Община Павликени, Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – В. Търново, районно управление (на МВР) – Павликени, РД „ ПБЗН “ – В. Търново, Сдружението на кметовете в община Павликени и Дарителско съдружие „ Св. Иван Рилски “. Той е вторият в област В. Търново. Първият беше открит в с. Балван през декември предходната година.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР