Служители от отдел Криминална полиция задържали двама мъже на 47

...
Служители от отдел Криминална полиция задържали двама мъже на 47
Коментари Харесай

Спецакция разкри петима наркодилъри в Пловдив, задържаха големи количеста кокаин и екстази

Служители от отдел „ Криминална полиция ” задържали двама мъже на 47 и 39 години с над 816 грама кокаин. Това се е случило при извършена профилирана интервенция за секване на закононарушенията по линия „ опиати ” в Пловдив.
Прочетете още
При претърсвания на домашните им адреси и колата, с която се придвижвали, в допълнение са конфискувани и съвсем 220 мл канабисово масло със наличие на тетрахидроканабинол, 21 таблетки екстази, 11 капсули вещество от рода на опиатите, над 4 грама марихуана и 4 електронни везни.



Двамата обвинени се познавали. Те са имали връзки по отношение на разпространяване на наркотични субстанции.

Мъжете с букви К.П. и Г.Т. са арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.

Окръжна прокуратура–Пловдив е внесла искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ арестувани под стража “ по отношение на К.П. Предстои преценка на доказателствата за установяване на мярка за неотклонение и по отношение на Г.Т.  

 

Ден по-рано, при аналогична акция на служители на реда от Шесто районно управление (на МВР) са задържани и млади мъже на 22, 24 и 32 години. И тримата са с криминалистични регистраци и осъждани. Засечени са в региона на учебно заведение в квартал „ Изгрев ” в миг на договорка с марихуана, а при типа на униформените единият изхвърлил на земята пакетче с веществото. От мястото на задържането им са конфискувани общо над 33 грама от сухата листна маса и електронна везна.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР