Служители от Федералното бюро за разследване (ФБР) са извършили разрешени

...
Служители от Федералното бюро за разследване (ФБР) са извършили разрешени
Коментари Харесай

ФБР извърши обиски във връзка с делото за публикации на дневника на дъщерята на Байдън

Служители от Федералното бюро за следствие (ФБР) са направили позволени от съда обиски в Ню Йорк и окръг Уестчестър, Ню Йорк, по отношение на откраднатия през октомври 2020 година дневник на дъщерята на сегашния президент на Съединените щати Джо Байдън - Ашли, заяви ТАСС, базирайки се на „ Ню Йорк Таймс “.

Разследването е осъществено в домовете на някогашни и сегашни чиновници на групата Project Veritas, за която се твърди, че е забъркана в публикуването на част от записите на Ашли Байдън седмица и половина преди президентските избори през 2020 година. Според източници на вестника, казусът се проверява от ФБР и федералната прокуратура в Манхатън.

Съдържанието на записите не се загатва. През октомври 2020 година представител на семейство Байдън сподели на правоприлагащите органи, че персонални движимости на Ашли са изчезнали по време на кражбата.

Project Veritas твърди, че не е разгласил дневника, той е попаднал у тях посредством информатори. Лидерът на организацията Джеймс О'Кийф сподели, че групата е получила призовка и удостовери, че Project Veritas преди този момент е обсъждал дневника със своите източници. Според О'Кийф членовете на групата са под наблюдаване на правоприлагащите органи " за хипотетично закононарушение, което се състои в това, че правят работата си законно и почтено ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР