Служители на тол управлението ще съдействат за облекчаване на трафика

...
Служители на тол управлението ще съдействат за облекчаване на трафика
Коментари Харесай

Зам.- министър Захари Христов: Приходите от глоби в тол системата нараснаха със 76,67%

Служители на тол ръководството ще спомагат за облекчение на трафика сред София и Перник през „ Черния кос "

Благодарение на подхванатите ограничения от новото управление на Министерството на районното развиване и благоустройството, се регистрират доста положителни резултати в Националното тол ръководство. Това съобщи заместник-министър Захари Христов.

В частта, която се отнася за приходите от пътни такси, нарастването за последното тримесечие е с 14,3%. Растат и постъпленията от санкции. За същия интервал приходите там са увеличени със 76,67%, връчени са и 131 580 броя електрони фишове за нарушавания. Това е с 30 000 броя повече от предното тримесечие, обхващащо месеците март, април и май. Издадените наказателните постановления за месеците юни, юли и август са 583 броя, което е 2 пъти повече от предното тримесечие, регистрира зам.-министър Христов.

По негова самодейност и на управлението на Национално тол ръководство са подхванати нужните дейности по обезопасяването и въвеждането на краткотрайна организация на придвижването при входа на София на идващите от Перник. Целта е попречване на огромни тапи и неодобрение от жителите от неналичието на реверсивно придвижване в пиковите часове. Благодарение на тази самодейност се чака да се понижи напрежението измежду влизащите в София през „ Черния кос ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР