Служители на НАП, ГДБОП и Митници щурмуваха в края на

...
Служители на НАП, ГДБОП и Митници щурмуваха в края на
Коментари Харесай

Акция в Гоце Делчев! ГДБОП, НАП и Митници щурмуваха и запечатаха бензиностанция на екскандидат за кмет от ГЕРБ

Служители на Национална агенция за приходите, ГДБОП и Митници щурмуваха в края на работния ден през вчерашния ден ведомствена бензиностанция, благосъстоятелност на някогашния претендент за кмет и общински консултант от Политическа партия ГЕРБ Б. Пръков в Гоце Делчев,,управител и притежател на компания " Максим ".

Смесеният екип от проверяващи затворили бензиностанцията, проверявали с часове и най-после я запечатали. Оказало се, че предприемачът Пръков, няма уверение, което му позволява да прави такава активност, нищо, че бензиностанцията му служи да зарежда единствено камионите и колите на личната му компания.

Документът се издава от министерството на стопанската система. Разрешителното на Пръков е изтекло и след крайния му период той е нямал право да прави сходна активност. Бензиностанцията е запечатана до момента в който откритото нарушаване не бъде отстранено, т. е не бъде издадено позволение.

Заради това, че е работил с изтекло такова предприемачът ще заплати сериозна санкция, която доближава до 25 000 лв., споделиха за Struma.com осведомени. Съвместните инспекции на службите по обекти, които търгуват с горива не престават. Само преди дни в Благоевград бяха тествани 8 бензиностанцции, една бе запечатана за установени нарушавания.
П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР