Служители на Министерството на правосъдието предупредиха, че плановете на Обединеното

...
Служители на Министерството на правосъдието предупредиха, че плановете на Обединеното
Коментари Харесай

Длъжностни лица предупредиха McEntee преди две години, че политиката на Обединеното кралство за Руанда ще се отрази на Ирландия

Служители на Министерството на правораздаването предизвестиха, че проектите на Обединеното кралство за депортиране на търсещи леговище в Руанда евентуално ще накарат мигрантите да „ помислят два пъти “ и да прегледат други варианти като Ирландия.

На брифинг за депортирането министърът на правораздаването Хелън Макенти беше казано, че до момента в който политиката на Англия по отношение на Руанда е „ затънала в правни дейности “, към момента е евентуално да има индиректен резултат за други страни.

Той сподели, че може да накара Ирландия да наподобява като „ привлекателна опция “ или като „ ходило “ към по-късното връщане за непрекъснато в Обединеното кралство.

Брифингът, който беше квалифициран през 2022 година, когато департаментът обмисля завършек на мораториума на Covid-19 върху депортациите, сподели, че политиката на Обединеното кралство по отношение на миграцията неизбежно ще засегне Ирландия.

В него се споделя: „ Първото прекачване на бежанци от Обединеното кралство в Руанда към момента не е завършило да успее. Понастоящем е з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР