Служители на ГДБОП и Агенция Митници иззеха документи и видеозаписи

...
Служители на ГДБОП и Агенция Митници иззеха документи и видеозаписи
Коментари Харесай

ГДБОП търси камиона бомба от Крим в Русе

Служители на ГДБОП и Агенция " Митници " иззеха документи и видеозаписи от Свободна зона - Русе в търсене на товара на взривилия се на Керченския мост камион, оповестява БНР.

Властите в Русия намесиха България във взривяването на Кримския мост. През вчерашния ден се появи конкретика - компанията и мястото, където бил претрупан камиона с гърмежа. В информация на съветските медии се загатва компания " Балтекс Кепитъл ", която имала подписан контракт за товара с украинска компания при започване на август и товарът дошъл в Русе.

Такава компания обаче няма записана в България, а в Панама и нейни митнически представители са спедиторската компания " Тиваком ".
 ФСБ чертае маршрута на камиона с гърмеж: Одеса, Русе, Ереван и Крим
ФСБ чертае маршрута на камиона с гърмеж: Одеса, Русе, Ереван и Крим

Бомбата е била изпратена до българския град през август

Камионът, контейнерът и стоката нямат нищо общо с това, което е стигнало отвъд . Този камион е стигнал там, качвайки се на ферибота в Бургас, стигнал е в Поти оттова нататък какво е станало нямам визия, изясни един от шефовете на спедиторската компания Валентин Илиев. Той уточни, че отговорност за наличието на контейнера носят граничните и митнически управляващи на страните, през които минават товарите.

В случая строителното фолио е тръгнало от Украйна, минало е през Румъния, пристигнало е в Русе и от там през Бургас е отпътувало към Грузия и Армения. Фактически това прави невероятно безпрепятственото напредване на гърмеж, колкото и добре да е затулен, безапелационни са експертите.

Припомняме, че през миналия ден, че  камион в никакъв случай не е бил в България. бе разпоредена, откакто Русия загатна за.
 Донев отсече: България няма нищо общо с удара по Кримския мост
Донев отсече: България няма нищо общо с удара по Кримския мост

Темата основава опасности за националната сигурност на България
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР