Служители на ГД Борба с организираната престъпност“ предприели действията на

...
Служители на ГД Борба с организираната престъпност“ предприели действията на
Коментари Харесай

Антимафиоти от ГДБОП задържаха помориец, заподозрян за множество измами в Австрия

Служители на Групово дело „ Борба с проведената престъпност “ подхванали дейностите на 13 септември по отношение на получени в Окръжна прокуратура – Бургас Европейска заповед за следствие и Европейска заповед за арест от прокуратурата в австрийския град Вела.

При интервенцията, извършена в Поморие, е арестуван 53-годишен локален гражданин. Той е обвинен за осъществени голям брой измами на територията на Република Австрия, измежду които разработване и разпространяване на неистинен документи за идентичност – испански дипломатически паспорти и персонални карти. Задържаният поддържал висок стандарт и първокласен метод на живот. Във финалната част на интервенцията на място са участвали и представители на австрийските служби. При претърсванията на два адреса, яхта и два автомобила с подправени дипломатически номера са конфискувани голям брой подправени документи, удостоверения и печати.

С разпореждане на прокурор от окръжната прокуратура първичното 24-чосово задържане на мъжа е удължено до 72 часа. Внесено е искане в Бургаския областен съд за налагане на непрекъсната мярка за неотклонение.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР