Служител на технологичната компания Apple беше уволнен, след като дъщеря

...
Служител на технологичната компания Apple беше уволнен, след като дъщеря
Коментари Харесай

Уволниха служител на Apple, след като дъщеря му показа iPhone X

Служител на софтуерната компания Apple беше уволнен, откакто щерка му сподели новия iPhone X във видеоклип, качен в платформата за шерване на видео YouTube.

Миналата седмица онлайн се появи клип, на който Брук Питърсън демонстрира в детайли новата джаджа, която татко ѝ получил по-рано като чиновник на компанията, оповестява bTV.

Видеоклипът бързо стана доста известен в обществените мрежи, като доста софтуерни уеб сайтове го оповестиха за най-хубавия образец какво може новия телефон на компанията.

В продължение на 25 секунди Брук демонстрира по какъв начин работи новия екран, употребява камерата, заплаща с Apple Pay и показва новата функционалност „ Анимоджи”.

Видеоклипът бързо беше свален от обществените мрежи, а на негово място се появи друго видео, снимано от Брук, в което тя изяснява, че татко ѝ е бил уволнен.

Компанията има извънредно прецизни правила по отношение на разкриването на информация за новите им артикули. В кампуса на „ Епъл” е безусловно неразрешено да се снима, изключително когато става въпрос за артикул, който занапред ще се появи на пазара.

Новият iPhone X ще бъде пуснат за продажба на 3 ноември.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР