Служебното правителство води кампания на непрекъснато изнасяне непроверени, недоказани, манипулативни

...
Служебното правителство води кампания на непрекъснато изнасяне непроверени, недоказани, манипулативни
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Служебното правителство се намесва грубо в изборите с лъжи и манипулации


„ Служебното държавно управление води акция на непрестанно изнасяне непроверени, недоказани, манипулативни данни, които имат за цел уронване на престижа на Българска социалистическа партия и на нейните представители в постоянното държавно управление, да се унижи Българска социалистическа партия като партия, резултатът ѝ на тези избори да бъде понижен и надлежно Българска социалистическа партия да бъде овладяна и сложена според на задкулисието против което се борим 6 години. ” Това заяви Георги Свиленски от Българска социалистическа партия на нарочна конференция в централата на партията.
„ В последните дни се изнасят непрестанно непроверени, недоказани, манипулативни и погрешни данни. Лъгаха, че сме изнасяли оръжие за Украйна, че сме изнасяли пари от Кинтекс за Дубай. Самият длъжностен министър във вчерашния ден опроверга тези данни, като сподели, че по време на нашето ръководство не е изнасяно оръжие за Украйна и  не са изнасяни пари в офшорки в Дубай ”, изясни той.
 „ Днес ще изпратим писмо до медиите, с което ви молим да не давате естрада на такива погрешни, манипулативни и недоказани данни, които уронват престижа на която и да е политическа мощ. Също по този начин, изпращаме намерено писмо до президента на Републиката, да не вземат участие неговите служебни министри в акцията по този метод ”, сподели Георги Свиленски.
Той акцентира, че тяхната единствена задача е да обезпечат провеждането на почтени и транспарантни избори и ги прикани да оказват помощ на  наводнените хора, да  овладеят  бежанската рецесия, само че да не се занимават с разпространението на неистини, операции и спекулации, които по този начин или другояче се опровергават. 
„ Ние не сме срещу инспекциите, в противен случай, ние сме за инспекции и проверка, тъй че всичко да е транспарантно и ясно пред българското общество. Ние сме срещу това да се вършат лъжливи внушения и то в подобен избирателен интервал. Нека, като институциите създадат инспекциите, в случай че има нещо неправилно и в ущърб на обществото, да излязат и да го кажат. Но в интервал, в който ние сме лимитирани медийно и не можем да се защитим, да се вършат такива внушения, това  е груба интервенция в изборите., добави членът на Изпълнителното бюро на БСП  Христо Проданов .
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР