Служебният заместник-министър на образованието Евгения Пеева отправи апел към учителите

...
Служебният заместник-министър на образованието Евгения Пеева отправи апел към учителите
Коментари Харесай

МОН с апел към учителите да се ваксинират, за да не се налага ново затваряне на училища

Служебният заместник-министър на образованието Евгения Пеева насочи зов към учителите да се имунизират, с цел да се избегне наново всеобщо и дълготрайно затваряне на учебни заведения и преминаване към дистанционно обучение през новата образователна година.

,,Ако желаеме да подсигуряваме оптимално време да бъдем в учебно заведение и в детската градина физически през новата образователна година, най-важното нещо, което би трябвало да създадем, е да имаме оптимален процент  имунизирани сътрудници. Планираме срещи в границите на мандата ни също да препоръчаме такива да продължат, разяснителна акцията по темата``, заяви Евгения Пеева по време на Национална  педагогическа конференция, проведена от център " Амалипе ".

Както и бихме желали да окуражим всяко едно учебно заведение , което доближи най-малко 70% имунизирани, да получи един документ. Наистина статистиките ни за цялата страна не са окуражаващи – 20-30% са имунизираните сътрудници, надалеч сме от този %, който ще ни разреши успокоение, добави още тя, представена от БНР.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР