Служебният министър на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров, в качеството си

...
Служебният министър на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров, в качеството си
Коментари Харесай

Здравният министър назначи ново ръководство на МБАЛ Лозенец

Служебният министър на опазването на здравето доктор Стойчо Кацаров , в качеството си на принципал на МБАЛ „ Лозенец “, освободи сегашния Съвет на шефовете на лечебното заведение и назначи нов състав на съвета до провеждането на конкурс.
В него влизат доцент доктор Радосвет Горнев , адв. Ивиян Симеонов и Орлин Недев . Изпълнителен шеф на болничното заведение става доцент доктор Радосвет Горнев , а за ръководител е определен адв. Ивиян Симеонов .
Вчера доктор Кацаров съобщи, че ще има промяна в управлението на лечебното заведение поради и подозрения за финансови злоупотреби. Ръководството се с техническа неточност.
 Експерт: Ако се потвърди, че е имало противозаконни трансплантации - това е безумно закононарушение Експерт: Ако се потвърди, че е имало противозаконни трансплантации - това е безумно закононарушение
Ако се потвърди, че е имало противозаконни трансплантации в болница „ Лозенец “, това е безумно закононарушение. Това съобщи в изявление з...
В позиция на болница „ Лозенец " се споделя, че изказванията за източване на Касата са несъстоятелни и погрешни. За случая с върховен държавен чиновник обяснeнието е, че ставало дума за новооткрито онкологично заболяване, развиването на което е можело да бъде предотвратено единствено със незабавна трансплантация.
Доц. доктор Радосвет Горнев от 2004 година до сегашния миг е шеф на Клиниката по обща и коремна хирургия към МБАЛ „ Лозенец “. Има голям брой участия в национални и интернационалните медицински конгреси, създател и съавтор на редица научни изявления, учител в Медицински факултет на СУ „ Св. Климент Охридски “.
Орлин Недев е магистър по фармация, чиновник на Министерството на здравеопазването от 2014 година, с компетентности в областта на лекарствената политика и медицинските произведения.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР