Служебният министър на икономиката Даниела Везиева заяви, че не е

...
Служебният министър на икономиката Даниела Везиева заяви, че не е
Коментари Харесай

Везиева за обвиненията в плагиатство: Нека не мятаме кал там, където няма

Служебният министър на стопанската система Даниела Везиева съобщи, че не е сюрпризирана от офанзивите против нея за плагиатство.

Пред публицисти в коридорите на парламента Везиева посочи, че не е плагиатствала и не се тормози от никакви инспекции на Министерство на образованието и науката. Целият ми труд в границите на първия и длъжностен кабинет приказва за това, че моделът, който се опитваме да променим, се опълчва. Не съм сюрпризирана от офанзивата, а съм сюрпризирана, че се разяснява плагиатство във връзка с труд дружно с теоретичен началник. За плагиатство може да бъде упрекнат докторант единствено от научния си началник, акцентира Везиева. 

Според Везиева офанзивата против нея е политическа, само че не назова от коя политическа партия - уточни единствено, че тя е в съвършения вероятен тайминг, когато е на път да се сформира постоянно държавно управление.

Към сегашния момент Везиева няма предложение да остане постоянен министър на стопанската система в кабинета на " Продължаваме промяната ".

" Нека не мятаме тиня там, където няма. Нека не се опитваме да изваждаме вести от нещо, което няма. Нека да изчакаме да мине малко време, да се извърши инспекция, нямам терзания ", увери служебният министър на стопанската система.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР