Служебният кабинет ще проведе редовно заседание, в което ще гласуват

...
Служебният кабинет ще проведе редовно заседание, в което ще гласуват
Коментари Харесай

Служебният кабинет гласува създаване на Съвет за развитие при МС

Служебният кабинет ще организира постоянно съвещание, в което ще гласоподават редица проекторешения, постановления и отчети, измежду които са Проект на решение за одобрение на морски тримерен проект на Република България 2021 - 2035 година, импортиран от министъра на районното развиване и благоустройството Иван Шишков, както и Доклад по отношение на информация за касовото осъществяване на държавния Бюджет и на главните индикатори на консолидираната фискална стратегия за първото тримесечие на 2023 година, импортиран от министъра на финансите Росица Велкова, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Служебното държавно управление ще гласоподава Проект на решение за одобрение на доклад на националния проект на Република България за 2022 година за развиване на качествата за ръководство на границите и за връщане на нелегално пребиваващи жители на трети страни и за приемане на народен проект на Република България за 2023 година за развиване на качествата за ръководство на границите и за връщане на нелегално пребиваващи жители на трети страни. Проекторешението е импортирано от заместител министър-председателят по публичния ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Служебните министри ще гласоподават и Проект на решение за предложение до Народното събрание за предоставяне на единодушие за присъединяване на Република България в нарастването на капитала на банката за развиване на Съвета на Европа. Проекторешението е импортирано от министъра на финансите Росица Велкова.

Служебното държавно управление ще гласоподава и Проект на разпореждане за разполагане и действие на полигон На българската войска в региона на нос Шабла. Проекторешението е импортирано от министъра на защитата Димитър Стоянов.

Служебният кабинет ще гласоподава и план на разпореждане за основаване на Съвет за развиване при Министерския съвет. Проектът на разпореждане е импортиран от министър-председателя Гълъб Донев.

Служебните министри ще гласоподават и Проект на решение за одобрение на доклад на националния проект на Република България за 2022 година За развиване на качествата за ръководство на границите и за връщане на нелегално пребиваващи жители на трети страни и за приемане на народен проект на Република България за 2023 година за развиване на качествата за ръководство на границите и за връщане на нелегално пребиваващи жители на трети страни. Проекторешението е импортирано от заместител министър-председателя по публичния ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР