Служебният кабинет на Димитър Главчев е продължение на сегашното управление.

...
Служебният кабинет на Димитър Главчев е продължение на сегашното управление.
Коментари Харесай

Костадинов: Служебният кабинет е нареден още в понеделник от ГЕРБ и ДПС

Служебният кабинет на Димитър Главчев е продължение на настоящето ръководство. Министерствата са разпределени сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и ПП-ДБ. Това мнение изрази водачът на " " в " Денят стартира " по Българска национална телевизия. 

Изненада ме постъпката на ПП-ДБ. Те имат четири министъра. Георги Гвоздейков е техен министър 9 месеца. Те го защитаваха целеустремено и методично. Кирил Петков през вчерашния ден удостовери " ние гвоорихме с Гвоздейков, че в случай че реши да взе участие в служебния кабинет, ще го изключим ". Те са знаели авансово, че ще бъде поканен. С Гвозйдеков е по този начин, какво вършим с Кирил Вътев - друга пътеводна звезда на ПП-ДБ, разяснява Костадинов. 

Той разяснява и думите на премиера в оставка, че Делян Пеевски е " най-голямото зло ". 

" Денков в първите няколко дни на този парламент седнал съм до " най-голямото зло ". Сега в случай че се върне като народен представител ще се върне до " най-голямото зло " и ще си гукат непрекъснато. Това е двуличие. ПП-ДБ се трансфораха в прибавка на Движение за права и свободи ", уточни водачът на " ". 

Според него съставът на служебния кабинет е подреден още в понеделник от ГЕРБ, Движение за права и свободи и ПП-ДБ. По думите му няма да има промени в оферти от Главчев кабинет.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР