Служебните министри са далавераджии, Христо Иванов иска само постове, готви

...
Служебните министри са далавераджии, Христо Иванов иска само постове, готви
Коментари Харесай

Борисов: Предупредих Слави, че реформаторите ще го оставят по средата на реката

Служебните министри са далавераджии, Христо Иванов желае единствено постове, готви се повтаряне на практики в стопанската система и банките на Българска социалистическа партия от 90-те и в ГЕРБ са под възбрана " да се допират " до вероятно бъдещо болшинство в Народното събрание. Това разгласи пред симпатизанти в Стамболийски водачът на някогашните ръководещи Бойко Борисов.

" Цялата им битка е за министерски постове, пара и власт. Някаква госпожа с 5% споделила, че би трябвало да се пазят от дългата ръка на Движение за права и свободи и ГЕРБ. Ние желаеме да сме на хиляди километри от вас - продажното болшинство, което желаете да извършите ", съобщи експремиерът в живо включване в обществените мрежи с присъединяване на локалния кмет, актива на партията и охраняващи ги частни гардове.

Борисов подсети, че и преди е споделил, че " тея министри са далавераджии, че Христо Иванов желае единствено постове ": " Партия ГЕРБ освен, че на никое място не взе участие, забранил съм им да се допират до тези хора ".

Като слушах сутринта Тошко Йорданов, изпаднах в суматоха - той сподели, че техният министър е шарлатанин. Как на следващия ден ще излезе и ще каже, че не е шарлатанин? ", съобщи още водачът на ГЕРБ, като добави, че задочно е предизвестил Слави Трифонов, че " тези реформатори " ще го оставят " тъкмо по средата на реката ".



Все отново Борисов изрази вяра да има държавно управление, тъй като другояче " ще има половин милиарда пари безплодни " за трети парламентарен избор след президентския. " Гответе се за тежка зима и се запасявайте с хранителни артикули ", прикани някогашният министър председател.

Той означи и че не приема рецензиите на служебния министър председател Стефан Янев към направеното от ГЕРБ по линия на бюджета и държавните разноски, в случай, че добавките за пенсионерите, помощта за бизнеса и строенето на пътища са нужни.

" Има Такъв Народ и Демократична България първото, което направиха, е да се хвърлят върху ББР (...) Слави за какво се отхвърли от тази банка - тъй като има 1,3 милиарда лева пари в нея, с цел да я купят, би трябвало да извадят още повече пари. Сега борбата е по какъв начин да я източат - с подставени компании сякаш за ИТ да дават 5-10 млн. необезпечени, ще източат няколкостотин милиона - обиграната скица на Българска социалистическа партия през годините ", изясни Борисов.

Той видя опасности от злоупотреби и в Плана за възобновяване, където има 1 милиарда лева за слънчеви паркове, а няма пари за Автомагистрала " Хермус " и за Северозапада.

Най-виновен е Румен Радев и това ще го видите още в идващите дни - по какъв начин прикриват нещата ", акцентира Борисов, който преди своето изложение изслуша локални деятели на ГЕРБ, които по думите им са били обект на репресии към последния парламентарен избор.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР