Служебен защитник е назначен на фена на фолк певицата Емануела,

...
Служебен защитник е назначен на фена на фолк певицата Емануела,
Коментари Харесай

Още не могат да намерят психаря, който преследва Емануела, назначиха му служебен адвокат

Служебен бранител е назначен на фена на фолк певицата Емануела, който я преследваше на концертите й по заведенията из цялата страна, научи HotArena .

Това стана ясно от следващото съвещание на Районния съд в Разлог. Съдебният състав заседава за пети път само че за сефте пайнерката не пристигна в залата, а прати единствено юриста си Алекс Воук е упрекнат по Чл. 144 ал.1  от Наказателния кодекс за редовно следене на фолкдивата. Въпреки че на последното съвещание обвинена беше упрекнат за общонационално търсене той не е открит от полицейските органи.

Причината за отлагането още веднъж е същата – обвиненият е нередовно свикан . Назначен му е длъжностен бранител. Името на влюбения преследвач е  в компютрите на граничните пунктове. Следващото дело е планувано за трети февруари 2021 година. Той евентуално е напуснал страната преди да бъде разгласен за общонационално търсене подозират служебни чиновници написа „ Телеграф “.

Близо четири години напористият почитател преследва певицата из цяла България даже и зад граница. Последният път той я причакал в Банско след следващо присъединяване там и още веднъж упорито изискал да се срещат уединено. Това преляло чашата и Емануела подава незабавно тъжба в полицията. Районна прокуратура Разлог повдигна обвиняване против 48-годишния нахалник от София, който се показва с името Алекс. Емануела била унизена освен с любовните излияния в обществените мрежи и по телефона, и с гонене на всички места по участия, даже пред дома й.

През месец юли предходната година по Закона за Министерство на вътрешните работи мъжът бил предизвестен документално с протокол да приключи преследването против Емануела и да не я приближава по-близо от 100 метра, само че той траял.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР