Службите и прокуратурата знаят, че е дошло време разделно -

...
Службите и прокуратурата знаят, че е дошло време разделно -
Коментари Харесай

Политици от ПП-ДБ са били записвани от службите и дълбоката държава, твърди Кирил Петков

Службите и прокуратурата знаят, че е пристигнало време разделно - или ние ще успеем да сменим тях, или те ще разбият нас и България и тя ще остане една завладяна страна, разгласи Кирил Петков

Искам да споделя информация за интензивно мероприятие против обединението ПП-ДБ и опцията за сформиране на постоянно държавно управление. Политици от обединението са били записвани по време на работни срещи в Народното събрание и нашите офиси, по време на Изпълнителен, Национален съвет, срещи в Народното събрание. Записи, както на хора от Политическа партия, по този начин и на хора от Демократична България. Това разгласи Кирил Петков.

„ Използвани са записващи устройства, извадки от видео диалози и телефони. Тези дейности са работа на службите и дълбоката страна за дестабилизация и неуспех на договарянията за сформиране на държавно управление. Службите знаят, че в случай че се сформира държавно управление, ще сменим техните управления. Но ще създадем дълбоки промени, които целят изкореняването на превзетите хора, чиновници, отдели ”, добави Петков.

„ Прокуратурата също знае, че минат ли актуалните законови промени, може да бъде прочистена от дълбокото задкулисие. Службите и прокуратурата знаят, че е пристигнало време разделно - или ние ще успеем да сменим тях, или те ще разбият нас и България и тя ще остане една завладяна страна ”, добави той.

Като инструмент за това Петков уточни, че е употребен „ прочувствено неустойчив политик ” - Радостин Василев.  

„ Той е сърдит, че не беше препоръчан за министър на спорта в новия кабинет. И персоналната му упоритост да бъде министър на спорта и отводът към него в този кабинет, го доведоха до прочувствена неустойчивост. Който персонално се е похвалил, че за тези свои дейности има поддръжката на държавни центрове на власт, които не желаят основаване на държавно управление. Похвалил се е, че има лица от тъмния бранш, които го поддържат ”, разясни Петков.

Съпредседателят на Политическа партия разгласи, че нереалистичната вяра на Радостин Василев е да стартира собствен политически план, като „ помогне да взриви страната ”.

Петков разясни, че записите съставляват деликатен избор и сглобяване на обособени изречения, думи и изрази, извадени от подтекст, които са били целеустремено съединени, с цел да основат подстрекателство и операция.

„ Част от внушенията, които се целят, включват изкуствено съединени изрази в следната посока. Това ще бъде част от записите, които ще се пробва да пуска. Забелязваме елементи и изречения, които са правилни, само че са съединени по метод, че да дадат друго значение ”, добави той.

Петков разкри и част от тези изрази: „ Бойко Борисов е единствено медиен съперник. Ще изперем Борисов - той е наш другар ”; „ Христо Иванов е измислил метод да не се подвига имунитетът на Борисов и действително има скица за неговото бранене ”; „ Мария Габриел е единствено жена на мъжа си, няма лична тежест и е политически заложник ”; „ Службите ще бъдат изменени напълно и новите назначения са съгласувани с посолствата ”; „ Няма да се борим против корупцията, не ни би трябвало Фалконе, няма да се борим против мафията ”.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР