Слухове, че Брад Пит е заменил Анджелина Джоли с 21-годишна

...
Слухове, че Брад Пит е заменил Анджелина Джоли с 21-годишна
Коментари Харесай

Гаджето на Брат Пит поразително прилича на Джоли

Слухове, че Брад Пит е заменил Анджелина Джоли с 21-годишна хубавица превзеха светските среди в Холивуд. Упорито се приказва, че 21-годишната новоизгряваща актриса Ела Пърнел е омаяла един от най-харесваните мъже в света, който скоро ще има и формален бракоразвод. Любопитнотов случая е, че хубавицата е изиграла младата версия на някогашната половинка на Пит във кино лентата " Господарката на злото " от 2014 година

" Брад Пит не помни за Анджелина Джоли и се влюби в 21-годишната хубавица Ела Пърнел ", написа In Touch, като отбелязва, че разликата във възрастта сред Пит и Пърнел е 32 години. Според изданието артистът бил толкоз запленен от хубавицата, че даже я препоръчвал за разнообразни функции.

Според Mirror обаче в слуховете няма истинна. Изданието се базира на източник, непосредствен до английската актриса.

 1993417

Брад Пит не е имал сериозна връзка, откогато се разделиха с Анджелина Джоли през 2016 година след 12-годишен брак. Самата тя също не е била свързвана с сантиментални афери през този интервал.

Някои жълти медии настояват, че Анджелина надалеч не била удовлетворена от слуховете за връзката на някогашния си брачен партньор с надалеч по-младата Ела Пърнел.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР