Случващото се в Израел през последната седмица няма как да

...
Случващото се в Израел през последната седмица няма как да
Коментари Харесай

Как Израел нападна Джиджи Хадид заради изказванията ѝ

Случващото се в Израел през последната седмица няма по какъв начин да не тревожи всеки, тъй като спорът досега е лишил живота на хиляди хора, а има изгледи да продължи да го прави.
 Конфликтът сред Израел и Палестина и коментарът на Джиджи Хадид
Какво желае Джиджи Хадид за Израел и Палестина

На страната на мира и човешките права

Разбира се, редица известни персони побързаха да изразят своята позиция около протичащото се. Някои от тях изрекоха поддръжката си за Израел, до момента в който други считат, че палестинците са в своето право.

Миналата седмица Джиджи Хадид, чийто татко има палестински корени, за следващ път изрази поддръжката си за палестинската кауза, само че посочи, че не е съгласна невинни хора да биват убивани и от двете страни.

Моделът изрази мнението си, че да подкрепящ Палестина не значи, че си с антисемитски виждания. Въпреки това държавното управление на Израел, което е много интензивно в обществените мрежи, побърза да изрази несъгласието си с Хадид, като я атакува остро.

На стори в профила си в Instagram (stateofisrael), държавното управление попита иронично Джиджи Хадид дали е спала през последната седмица, написа Variety. " Или просто си затваряте очите за еврейските бебета, избивани в домовете им? Мълчанието ви беше доста ясно за това каква е позицията ви. Виждаме те. "
 Защо Миа Халифа поддържа Хамас в спора с Израел
Защо Миа Халифа е на страната на Хамас, а не на Израел

Родената в Ливан някогашна порно звезда има мнение по въпроса

В различен пост пък се вижда фотография на оцапан с кръв под, по който са разпръснати детски играчки. " Ако не осъдите това, вашите думи не значат нищо ", се споделя в описанието, ориентирано непосредствено към Джиджи Хадид.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР