Случващото се с екипа на "Агенция за невъзможни мисии" в

...
Случващото се с екипа на "Агенция за невъзможни мисии" в
Коментари Харесай

Мисия невъзможна 6 продължава да е най-гледаният филм у нас

Случващото се с екипа на "Агенция за невъзможни задачи " в "Мисия невъзможна: Разпад " задържа зрителския интерес над екшъна, сочат систематизираните данни от киносалоните. Шестият подред филм за сътрудник Хънт и сътрудниците му, който е изпълнен с познати и нови каскади и превъплъщения е гледан към този момент от 44 291 фенове и има 506 202 лв. доходи за десетте дни на екраните у нас.

На втора позиция е анимацията "Хотел Трансилвания 3: Чудовищна почивка ", в който са включени всички познати герои от предните два кино лентата. Ваканцията им, изключително на Дракула, който си харесва капитана на круизния транспортен съд Ерика и оттова последва редица от занимателни обстановки, е гледана от 111 240 фенове и регистрира 990 142 лв. доходи за месец на екраните у нас.

Трето място е за мюзикъла "Мама мия! Отново дружно ", продължение на хитовия филм, основан по световноизвестния мюзикъл от театралната сцена. За трите седмици у нас свързването на минало и настояще под звуците на АВВА и историята на Роузи, Таня и Дона са гледани от 47 702 фенове и регистрират 438 105 лв. от билетите им.

На четвърто място е първата премиера от предишния уикенд - "Тъмна заложба ", основан по първата книга от поредност на Александра Бракен. Фантастиката за времето, в което малцината оживели деца в Съединени американски щати са със свръхестествени качества, само че са преместени в специфични интернати, е гледана от 3 642 фенове и има 31 529 лв. от билетите им за първите три дни на екраните у нас.

Пето място е за екшъна "Небостъргачът " с Дуейн Джонсън в основната роля. Случващото се в най-високата постройка на света по време на пожар, обхванал половината от по-високата част, в който героят на Джонсън би трябвало да избави фамилията си, е гледано към този момент от 49 630 фенове и има 528 896 лв. доходи след месец на екраните у нас.

На шесто място е втората премиера от предишния уикенд - "Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух ", основана по облиците на А. Милн и Ъ. Шепърд. Познатата на всяко дете история на дребното момче и приятеля му - плюшено мече, която този път се трансформира в спасяването на възрастния Кристофър, е гледана от 2 899 фенове и регистрира 26 027 лв. доходи за първите три дни на екраните у нас.

Седмо място измежду най-гледаните филми е за биографичния "Дрейф ", основан по книгата на Тами Ашкрафт. Преминаването на Тихия океан след опустошителна стихия и огромни вреди за над 40 дни на дрейф е гледано от 11 787 фенове и има 103 650 лв. доходи за десетте дни на екраните у нас.

На осма позиция е анимацията "Феноменалните 2 ". Продължението на първия филм отпреди 14 години, в което още веднъж изверг провокира супергероите от фамилията да спрат желанието му за международно владичество, е гледано от 98 075 фенове и има 909 631 лв. доходи за двата месеца по екраните у нас.

Девето място е за "Ант-Мен и Осата ", изработен по комиксите на "Марвел " от 60-те години на предишния век. Продължението на връзката сред Ант-Мен и Хоуп, както и поредицата от задачи, пред които се изправя свръхгероят, е гледано от 34 786 фенове и има 374 575 лв. доходи за петте седмици на екраните у нас.

Десета позиция е за драмата "Да обичаш Пабло ", основана по книгата на Вирхиния Валехо. Историята на най-известния колумбийски наркокартел през очите на любовницата на Ескобар е гледана от 44 311 фенове и има 404 582 фенове за двата месеца на екраните у нас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР