Случвало ли ви се е да напишете нещо в чата

...
Случвало ли ви се е да напишете нещо в чата
Коментари Харесай

Фейсбук ще ни даде 10 мин. за размисъл преди да изтрием съобщение

Случвало ли ви се е да напишете нещо в чата на “Фейсбук " и по-късно да съжалявате за казаното? Съвсем скоро обществената мрежа ще ни даде опция да размислим и да решим дали в действителност желаеме да задържим последното изпратено от нас известие.

Новата функционалност ще ни даде време от 10 минути, в които можем да решим дали е уместно да задържим написаното от нас. Ако решим да изтрием известието, то ще бъде отстранено и от пощата на получателя – нещо, което до скоро не беше допустимо.

Все още не е ясно обаче по кое време новата функционалност ще бъде налична за всеобщата аудитория, като от обществената мрежа разясняват, че занапред предстоят проби.

Подобен избор към този момент е интегриран в другия чат, благосъстоятелност на компанията – “УатсАп ". От Google също показаха своя версия, която е налична за ползвателите на пощата – можете да изберете дали да задържите към този момент изпратен имейл, а при изтриването му, той ще бъде заличен и пощата на получателя.

Новината за новата функционалност беше посрещната с наслада от множеството консуматори, съгласно които тя би икономисала доста неуместни обстановки, зародили в онлайн пространството от непремислени известия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР