Случвало ли ти се е да си щастливо омъжена или

...
Случвало ли ти се е да си щастливо омъжена или
Коментари Харесай

Гледах му всичките пет деца, все едно бяха мои, но това, което разбрах за него ме срина

Случвало ли ти се е да си щастливо омъжена или да имаш дълга връзка и в идващия миг да схванеш, че мъжът ти ти изневерява с 10 години по-млада от теб? Е, на мен ми се случи. Може и да сте чували към този момент за Мери Бекман от Лас Вегас, която съди известния уебсайт за запознанства Match.com, тъй като мъжът, с който се срещнала там и изляза на среща, я наръгал 10 пъти и я ритнал в главата. Подобни случаи те успокояват, че последният вид, с който се срещна в подобен уебсайт, е агънце.
И въпреки че казусът на Мери е много фрапантен, има и други неприятни истории. Ето я историята, която наша читателка показа, само че изиска да остане анонимна. Обвързаните да не ме занимават… Излизах с един шушумига цяла година.

В един миг ме обича, в идващия „ има потребност от пространство “. Пък аз търпях, тъй като бях скоро разведена и, почтено казано, идиотка. После разбрах, че спял с други дами всякога, когато ми споделяше, че „ има потребност от пространство “.
Беше връзка от разстояние и последния път, когато ми избяга, карах сама пет часа до у дома точно на Свети Валентин. Докато карах, се сетих за съвета на другарка да си направя профил в уебсайт за запознанства. По някаква случайност трябваше да пиша материал за тия уеб сайтове и взех решение да опитвам. Трябваше да се занимавам с нещо друго, с цел да приключа цялата тази история. Това беше по времето, когато още не се бях научила да се веселя на свободата да бъда необвързана. На идващия ден си направих профил в един уеб страницата за запознанства.

Тестовият интервал беше безвъзмезден и можех да си скрия профила, до момента в който оглеждам претендентите, като се стараех да не мисля по какъв начин може да оглеждат моя профил по същия метод.
Докато попълнях въпросника при регистрацията, взех решение, че е занимателно някой да пита за мен, пък било то и уебсайт за запознанства. Намерих фотография от рождения ми ден, на която изглеждах добре и бях подготвена да изляза на лов. Алгоритъмът на уеб страницата към този момент беше решил да ми предложи всякакви забавни хора, основано на това какво одобрявам. Понеже бях писала, че обичам да съм на открито, ми предложи профилите на всякакви по потници, с бирени шкембета и изчезнали зъби. На пета страница от предложенията видях фотографията на един висок вид, който ми изглеждаше някак прочут. Цъкнах на линка. И. Ето го.
Този, с който излизах цяла година.

Кретена има профил в уебсайт за запознанства. И от кой момент? Господ знае. В профила му пишеше, че има две деца. Всъщност има пет. Беше показал, че си търси гадже на 21-41 години. В този миг издивях. Може ли да прави такива неща? Вече бях изтощена от шофирането предния ден, другояче щях да скоча в колата, да карам до тях пет часа и да му шибна един здрав, крещейки. Гледах го, до момента в който беше болен. Гледах му всичките пет деца, все едно бяха мои. Вярвах му, а той не заслужава. Не съдих уеб страницата, както Мери Бекман е наоравила, само че взех решение да му го върна. Не толкоз сладко възмездие Ще го науча аз него! Понеже логаритъмът на уеб страницата ни беше отбелязал като съвпадения, в случай че си обявявам профила, той щеше да го види.
И тъкмо по този начин и направих. След 8 часа имах 236 прегледа на профила и 17 известия. Сега ми стана гадно по друга причина. Имах възприятието, че навалица непознати мъже ми надничат през прозореца на спалнята със свалени панталони. Малкият ми проект за възмездие се провали. Веднага си закрих профила.
Инфо: bradva.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР