Случва се понякога хороскопът ви да е много лош -

...
Случва се понякога хороскопът ви да е много лош -
Коментари Харесай

Мощните талисмани, които ще променят лошите предсказния

Случва се от време на време хороскопът ви да е доста неприятен - звездите и планетите са в хаос, тъй че би трябвало да търсите различни източници на шанс и позитивна сила. На помощ идват талисманите, които ще ви оказват помощ да преодолеете трудностите по пътя.
Винаги използвайте талисмани за шанс, тъй като от време на време нощните светлини оказват доста отрицателно въздействие върху нашето схващане и шанс, правейки ни непредсказуеми и непостоянни, предизвестяват от dailyhoro.ru.

Ако астролозите споделят, че в любовта ви чакат проблеми, не се разстройвайте, тъй като има талисмани, които ще трансформират това. Разбира се, би трябвало да запомните, че талисманите няма да ви спасят от всичко. Ако има заплаха от пораждане на кавги, би трябвало общително да споделите мислите си с колегата. В противоположен случай никакви талисмани няма да оказват помощ, тъй като вие сами ще поставите пръчка в колелото си.
Руна Уруз
Това е доста мощна руна, която защищава индивида от зли хора и оказва помощ да се поддържа баланс в връзките в фамилията. Можете да приложите тази руна към всеки предмет или даже да я нарисувате на лист хартия и да я поставите вкъщи на чисто и прикрито място, обвързвано с комфорт и приятни мемоари.
Медни бижута
Продуктите, направени от този метал, имат защитни свойства. Те ще оказват помощ да се предпазите от кавги и неприятности, както и да предпазят фамилията от раздори и гневни завистници.
Лунен камък
Това е любовен талисман за дами. Разбира се, той има и универсални свойства, само че като предпазен любовен амулет той оказва помощ повече на нежния пол.
Бял кварц
Това е отличен предпазен камък, предложен за мъже. Но той също по този начин ще помогне на дамите, в случай че звездите и планетите не са в добра позиция.
Син цвят
Сините тапети на телефона и на компютъра, сините облекла или аксесоари ще ви оказват помощ да се предпазите от любовни неприятности в фамилията. Синият цвят оказва помощ на човек да се концентрира върху мислите си и да произнася единствено премерени неща.


Ако звездите обиден тематиката за парите и работата, доста е значимо да разполагате с мощен предпазен амулет, с цел да не загубите пари.
Руна Феху
По-добре е да приложите тази руна едвам видимо върху банкнота, да я навиете и да я поставите в портфейла си. Смята се, че тази руна стабилизира финансовите потоци и защищава човек от врагове, оказва помощ да се вземат верните решения по отношение на разноските, приходите и вложенията.
Топаз
Това е камък, който има функционалностите на амулет. Той ще помогне по-лесно да вършиме бизнес и да планирате бъдещето.
Черен цвят
Черните облекла, тъмните тапети на вашия телефон и компютър са това, което ще ви помогне да запазите шанса си във финансовата и работната сфера. Черният колорит отстранява несигурността, почиства съзнанието от ненужни мисли и страхове, а също по този начин работи като амулет против проблемите.
Кехлибар
 Защо телефонът, огледалото, прозорецът и чашата се чупят - поличби Защо телефонът, огледалото, прозорецът и чашата се чупят - поличби
Всичко може да се случи в живота - през днешния ден чаша може да се счупи, а на следващия ден дисплеят на телефона може да се пропука, падайки от ръцете ви. Ока...
Този камък оказва помощ на човек да компенсира неналичието на мотивация.
Златни бижута
Златото е най-хубавият източник на мотивация, мощ, стремежи и убеденост. Ако звездите дават обещание проблеми в бизнеса, носете повече златни бижута.
Платинени бижута
Платината е мощен амулет за креативен персони. Ако звездите не са в въодушевление и ви лишават от креативна мощ и сила, носете платина.

 Какво да НЕ подаряваме съгласно суеверията Какво да НЕ подаряваме съгласно суеверията
Независимо дали сме суеверни или не, добре е да познаваме най-популярните суеверия по отношение на подаръците. Така няма да изпаднем в неловко...
Тигрово око
Във всеки проблематичен интервал би трябвало да потърсите помощ от тигровото око. То ще усъвършенства вашата вътрешен глас.
Сребърни бижута
Този метал ще изплаши враговете и ще им попречи да ви нервират.
Червен конец на китката
Ако специалистите предвиждат понижаване на интензивността и шанса, би трябвало да носите червен конец от вълна или памук. Това ще ви помогне да останете на повърхността във всяка обстановка.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР