Случва се да погледнете жена и просто не можете да

...
Случва се да погледнете жена и просто не можете да
Коментари Харесай

Модерни съвети: какви цветове не могат да се комбинират помежду си

Случва се да погледнете жена и просто не можете да разберете какво не е наред. Изглежда, че нещата върху нея са настоящи и се вписват съвършено, само че в композиция има какофония! Може би всичко е обвързвано с цветовете, които безусловно не съответстват между тях. Именно те обезсилват всички старания, даже в случай че облика е формиран стилистично вярно.

Бяло и кипящо бяло

Варено бял цвят на бял декор с бежови или сиви примеси наподобява „ мръсно “. Вижте сами, на фона на снежнобяла блуза, всяко цветово отклоняване наподобява по този начин, като че ли продуктът към този момент е бил изпран неведнъж.

Ако харесвате грациозен, благороден цвят, разгледайте по-отблизо белия общ тип. Монохромният външен тип изцяло дава отговор на най-новите фешън трендове от 2022 година.

Черно и мрачно синьо 

Изхвърлете тази губеща композиция, когато и двата цвята губят своята плътност. Случи се по този начин, че мрачно синьото се свързва със отегчителен бизнес жанр, черното „ дъно “ несъмнено няма да добави цвят към облика.

Тъмносиният цвят с друга плътност е идеалното решение за практичните дами.

Ярък акцент под формата на контрастни обувки или пъстър аксесоар ще помогне да се отстрани скуката от непоколебим бизнес или всекидневен облик.

Синьо и зелено

Студеният наследник цвят придава сантиментална, чувствена природа, зелените тоалети са определени от радостни дами. Но не рискувайте, като комбинирате богат наследник цвят със зелен нюанс. Заедно те наподобяват прекомерно натрапчиви, предизвикателни, сходна композиция безусловно „ разрушава “ облика на части.

Киселинен цвят + заглушени нюанси

Ярките и / или киселинни цветове не работят добре със заглушени нюанси. Последните се губят на фона си, гледайте не на място. Ярките предмети на дамския дрешник са в положение да поемат облика като цяло, измествайки други цветове и нюанси.

Мода 2022 предизвиква вседопустимостта и свободата на изложение, само че ярките неонови цветове би трябвало да се употребяват деликатно. Богат розов + топъл кафяв колорит не е най-успешният дует.

Сочната фуксия е чудесна за фотосесия в махленски жанр, само че за нехаен външен тип е по-добре да разгледате по-сдържани и практични комбинации.

Комбинация от топло и студено в друг контрастност

Още от учебно заведение знаем, че студените и топли цветове в облеклата не са другарски настроени между тях. Но в действителност единствено дует от студени и топли нюанси с друга бляскавост и плътност е неразрешена композиция. И по този начин, заглушеният „ връх “ се губи на фона на прекомерно дълбоки, ярки цветове и назад.

Искате да се откроите от тълпата? Изразителен и съразмерен контрастност се получава, когато топлият цвят е извънредно топъл, а леден цвят е извънредно леден. Що се отнася до обувките, тук са подобаващи типичен бежови помпи, които ще омекотят визията и ще прибавят комфорт.

Цветовете не би трябвало да са наситени – комбинацията от заглушени, меки нюанси наподобява не по-малко впечатляваща. Сдържаност и грациозност в едно.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР