Слово, употребено за хибридни цели… Вземете мерки!, зоват общественици към

...
Слово, употребено за хибридни цели… Вземете мерки!, зоват общественици към
Коментари Харесай

В ”Честно казано” с гост-водещ Катя Илиева: Слово, употребено за хибридни цели... Вземете мерки!

Слово, използвано за хибридни цели… Вземете ограничения! , зоват общественици към властта. Къде беше премината границата сред свободата и мозъчните контузии от тролските заводи? В студиото влизат двама от десетките общественици, подписали отвореното писмо до четирите управляващи - доцент Методи Андреев и юрист Александър Кашъмов.

Денят, който ужасът на войната измести паниките поради COVID-19. Как се променихме за 15-тина дни? Говори лекар Александър Илиев - психиатър и член на Българското психоаналитично общество. И още: Знаем ли по какъв начин да посрещнем бежанците, с цел да им дадем освен заслон, само че и лекуване за контузията, която ги е довела.

Изчезващата партия и водач, стъпил на руините. Написан ли е към този момент протокола за избора за ръководител на в миналото огромното Съюз на демократичните сили? Дни преди конгреса за преизбирането на Румен Христов, от Бургас се включва водачът на локалната бунтарска организация Дончо Златев - един от най-яростните последователи на концепцията за бракоразвод с ГЕРБ.

В края на предаването в студиото влиза Димитър Иванов – Капитана, който може да приказва с корема си, на фона на мнозина, които умеят да приказват единствено с шапките си. Как вентрологията дава театрален живот на неживата материя, а Капитана ни демонстрира слабостите-български посредством куклените си герои.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР