Словенската манекенка Мария Кукучова, прочула се като Убийцата в бикини,

...
Словенската манекенка Мария Кукучова, прочула се като Убийцата в бикини,
Коментари Харесай

Убийцата в бикини се завръща! Лежа само четири месеца за смъртта на богатия си любовник

Словенската манекенка Мария Кукучова, прочула се като " Убийцата в бикини ", излежа единствено четири години в Испания за бруталното очистване на богатия си ухажор - предприемачът Андрю Буш.

Очаква се, обаче, след завръщането си в родината тя да изтърпи остатъка от наказването си.



Красивата, 28-годишна манекенка умъртви 48-годишния Буш през април 2014-та година в първокласното му имение в Испания. Тя получи 15 години затвор.

Сега за свободата на щерка си се бори нейния татко Любомир. " Тя е наша щерка и ще създадем всичко да се върне в Словакия, даже и да би трябвало да лежи още в пандиза, ще знаем, че ни е наоколо ", споделя татко ѝ. Той е уверен, че словенските служби ще освободят Мария по-рано от плануваното.

Красивата словенка се среща със златаря Андрю по време на ревю и живее с него три години в разкош. Двамата обикалят целия свят, той е великодушен и внимава нищо да не липсва на обичаната му. В последна сметка обаче се разделят, когато Андрю се влюбва в колежка на Мария.



Тогава ревностната словенка взема решение да го простреля. Манекенката издебва някогашния си обичан в резиденцията му в Коста дел Сол, където влиза под претекст, че желае да обясни връзките си с него. Застрелва го и бяга.



Според медиите в Англия тя приготвя убийството дружно с новия си другар, който също е словенец. Първоначално двамата бягат в Мароко, по-късно се крият в Словакия

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР