Словения подновява от днес полетите по външни линии, които бяха

...
Словения подновява от днес полетите по външни линии, които бяха
Коментари Харесай

Словения подновява международните полети от днес

Словения възобновява от през днешния ден полетите по външни линии, които бяха прекратени преди осем седмици поради епидемията от новия ковид, съобщи организация Ройтерс, като се базира на словенското държавно управление.

До момента Словения е съобщила за 1460 инфектирани и 102 смъртни случая от Ковид-19, съобщи Българска телеграфна агенция.

Само три нови случая на ковид и нито един смъртен случай през последните 24 часа в Словения

Компанията, която ръководи най-голямото летище в Любляна и която е благосъстоятелност на немската Фрапорт, приветства решението, само че добави, че множеството авиопревозвачи са отменили полетите си до и от Любляна до края на май.

Независимо от това през последните дни ние подготвихме всичко належащо за безвредно възобновяване на пътническия трафик, уточни Фрапорт Словения в изказване.

Словенското държавно управление заяви, че до 12 юни няма да се разрешава кацане на самолети от чужбина на по-малките летища в Словения.

На 20 април Словения стартира да анулира последователно ограничаващите ограничения, въведени поради епидемията. Очаква се част от учениците да се върнат в учебните заведения на 18 май.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР