Словашката звезда в колоезденето Петер Саган изпрати невероятна 2017-а година.

...
Словашката звезда в колоезденето Петер Саган изпрати невероятна 2017-а година.
Коментари Харесай

Петер Саган: Бащинството ме промени

Словашката звезда в колоезденето Петер Саган изпрати невероятна 2017-а година. Той стана за трета поредна година международен първенец на шосе, а през октомври стана и татко за първи път, откакто обичаната му Катерина го подари със наследник Марлон.
A post shared by Peter Sagan (@petosagan) on Sep 25, 2017 at 8:18am PDT
" Раждането на Марлон направи живота ми доста по-емоционален. Е, позагубих малко сън, само че всичко си коства. Аз съм като всеки различен татко, не знам какво да върша, когато той плаче, само че също по този начин обичам да си играя с дребното дребосъче. Катерина се грижи повече за него, само че нещата ще се трансформират щом порасне малко”, споделя пред “Гадзета дело Спорт” Саган, която в края на януари ще означи 28-ия си рожден ден.

В момента той е най-голямото неопетнено име в професионалното колоездене, откакто английската звезда Крис Фрум води борба за изчистване на имиджа си.

Той беше заловен с двойно нараснало наличие на веществото салбутамол в тестът си, дадена след стадий от Обиколката на Испания.

“Никога не съм мислил, че мога да бъда модел за подражателство, само че е прелестно хората да ме сочат за подобен. Истината е, че аз постоянно се пробвам да бъда себе си - открит и транспарантен. Това ме кара да се усещам добре”, приключва Саган.
С такава муза по какъв начин да не въртиш педалите като Петер Саган https://t.co/DaXf0wks78
— Списание SainsBeauty (@SainsBeauty) November 7, 2017
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР